Τα δύο παιδιά της κάνουν μπάνιο στο νιπτήρα και δεν τη νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια! (pics)

Καιρό είχαμε να δούμε τόσο τρυφερές φωτογραφίες από τη διάσημη μαμά!

Τα δύο παιδιά της κάνουν μπάνιο στο νιπτήρα και δεν τη νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια! (pics)

Το βράδυ της Κυριακής η διάσημη μανούλα, έκανε μπάνιο τα παιδιά της 2 ετών και 4 μηνών αντίστοιχα! Αντί όμως να τα βάλει στη μπανιέρα, όπως κάνουν οι περισσότερες μαμάδες, προτίμησε να είναι λίγο πιο δημιουργική με τα αξιολάτρευτα παιδιά της!

Η Chrissy Teigen έκανε μπάνιο τα μικρά της στο νιπτήρα και έναν κουβά. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, θέλοντας να προλάβει τα αρνητικά σχόλια!

Στην πρώτη φωτογραφία, η Luna και ο Miles, είναι μαζί στο νιπτήρα ενώ η ίδια διακριτικά φαίνεται να κρατά τον Miles για να μην γλιστρήσει. «Η καρδιά μου κοντεύει να εκραγεί και αν έχετε πρόβλημα με αυτό μάλλον είστε περίεργοι και έχετε πρόβλημα!», σχολίασε θέλοντας να δείξει ότι δεν τη νοιάζουν καθόλου τα σχόλια που ενδέχεται να κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι που δεν θα τους αρέσει καθόλου η φωτογραφία αυτή.

Στη δεύτερη φωτογραφία που ακολούθησε η αξιολάτρευτη Luna κάθεται πια στον άδειο νιπτήρα και ο μικρός Miles, είναι τοποθετημένος σε ένα κουβά γεμάτο με νερό, δείχνοντας με το βλέμμα ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι στο καλό γίνεται! «Βρεφικός κουβάς», σχολίασε κάτω από αυτή τη φωτογραφία η σύζυγός του John Legend!

Αν και η Chrissy Teigen είναι γνωστή για τις υπέροχες και καλλιτεχνικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram, αυτές είναι μακράν οι καλύτερες!

Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί, με μερικές ακόμη υπέροχες φωτογραφίες της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved