Έχει νοσηλευτεί 32 φορές και κινδυνεύει να πεθάνει από ένα απλό συνάχι!

Η Σάσι Χόλφορντ σχεδιάζει νυφικά ακόμα και για το παλάτι του Μπάκινγχαμ και διαθέτει ένα από τα πιο γνωστά ατελιέ στο Λονδίνο.

Έχει νοσηλευτεί 32 φορές και κινδυνεύει να πεθάνει από ένα απλό συνάχι!

Πίσω από τα υπέροχα φορέματα και τις παραμυθένιες δαντέλες του ατελιέ της, όμως, κρύβεται ένα μεγάλο βάσανο για την ίδια και την οικογένειά της αφού κινδυνεύει να φύγει ανά πάσα στιγμή από τη ζωή η 12χρονη κόρη της Μίσι, η οποία πάσχει από βρογχεκτασίες.

Πρόκειται για μία σπάνια πάθηση των πνευμόνων, κατά την οποία ακόμα και ένα απλό κρυολόγημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για εκείνη. Η πάθηση αυτή επιτρέπει στους πνεύμονες, όταν προσβληθούν λοίμωξη, να διογκωθούν ασυνήθιστα πολύ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση μεγάλης ποσότητας βλέννας. Αυτή πνίγει την Μίσι και μέχρι στιγμής έχει σωθεί 32 φορές από τον θάνατο, όσες και οι φορές που έχει νοσηλευτεί στην εντατική νοσοκομείου.

Η ασθένειά της είναι ανίατη και ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει να ζει η Μίσι είναι να προσέχει πολύ ώστε να μην κρυολογεί. Ακόμα και ένα απλό συνάχι είναι ικανό να της στερήσει τη ζωή. Η μητέρα της και οι φίλοι της εύχονται η ζωή να είναι γενναιόδωρη μαζί της και στο μέλλον, όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα μιας και η Μίσι κοντεύει να μπει στην εφηβεία.

Το μόνο ευτυχές είναι πως η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί από το 2008 και έχει τέσσερα ολόκληρα χρόνια να αρρωστήσει βαριά, κάτι που δίνει ελπίδες στους δικούς της πως η μικρή θα τα καταφέρει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved