Τριάντα απλές και έξυπνες ιδέες για να ομορφύνετε το καθιστικό σας (pics)

Μικρές αλλαγές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα ανανεώσουν το σαλόνι σας.

Τριάντα απλές και έξυπνες ιδέες για να ομορφύνετε το καθιστικό σας (pics)

Υπάρχουν περίοδοι που θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα στο σπίτι μας. Επιθυμούμε μια ανανέωση η οποία τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτή, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Περιοριζόμαστε λοιπόν σε κάποιες αλλαγές που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

Τέτοιες μικρές αλλαγές θα σας προτείνουμε σήμερα για το καθιστικό, στο οποίο περνάμε όλοι μας τον περισσότερο χρόνο. Ξεκινάμε λοιπόν από τους καναπέδες. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα ριχτάρια, δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε καλύμματα σε χρώματα μονόχρωμα και έντονα που να κάνουν αντίθεση με το χώρο και παράλληλα να δένουν με τα υπόλοιπα χρώματα.

Η επόμενη αλλαγή είναι οι κουρτίνες. Επιμένουμε ότι με λίγα χρήματα θα βρείτε έτοιμες κουρτίνες που αυτόματα θα δώσουν μια ευχάριστη νότα ανανέωσης στο χώρο. Ακόμα πιο οικονομικές λύσεις είναι να φτιάξετε κολάζ με τις αγαπημένες φωτογραφίες σας και να αντικαταστήσετε κάποια κάδρα ή πίνακες που έχετε. Φωτιστικά δαπέδου ή λάμπες δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα σε σχέση με τον κεντρικό φωτισμό, επομένως αλλάξτε τα …φώτα.

Μην ξεχνάτε τη διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού. Απομακρύνετε τα πολλά διακοσμητικά και επιλέξτε λίγα και απλά.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε αρκετές ακόμα ιδέες για το σαλόνι σας, τις οποίες βρήκαμε στο Instagram (#decolivingroom). Δείτε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved