Υπέροχος ο διάσημος ηθοποιός - Παράτησε ό,τι έκανε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει για τις κόρες του

Πραγματικά εκτός από σέξι είναι και υπέροχος μπαμπάς!

Υπέροχος ο διάσημος ηθοποιός - Παράτησε ό,τι έκανε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει για τις κόρες του

Μέσα από τον λογαριασμό του μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο αφοσιωμένος μπαμπάς είναι.

Όχι, ότι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του, αλλά όταν το κάνει φροντίζει να μας δείχνει την τρυφερή και γλυκιά πλευρά του, το άκρως αντίθετο δηλαδή από αυτό που φαίνεται μέσα από τις ταινίες όπου πρωταγωνιστεί.

Και εδώ που τα λέμε, αν βλέπεις ένα μεγαλόσωμο και γοητευτικό ηθοποιό, που μόνο σε περιπέτειες και θρίλερ που πρωταγωνιστεί (άντε και σε μερικές κωμωδίες) δεν περιμένεις να είναι τόσο τρυφερός στην πραγματική του ζωή.

Πριν μερικά 24ωρα, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία του που τον δείχνει στην κουζίνα να μαγειρεύει, εξηγώντας μας το πώς βρέθηκε εκεί και τι ετοίμασε: «6pm. Λονδίνο, Αγγλία. Έκανα ζέσταμα στο γυμναστήριο όταν πήρα μήνυμα από τη σύζυγό μου που με ρωτούσε, "Ο μεγαλόσωμος μπαμπάς μας, μήπως θέλει να μαγειρέψει για τα κορίτσια του;", της απάντησα, "Περίμενε λίγο αγάπη μου και παρακολούθησέ με!". Έφτασα σπίτι, έβγαλα το πουκάμισό μου, το έδεσα στη μέση μου σαν ποδιά και έπιασα αμέσως δουλειά. Σέρβιρα καυτά και πεντανόστιμα, BBQ παιδάκια, μπριζόλες και ρύζι basmati. Τώρα θα επιστρέψω πάλι στο γυμναστήριο να συνεχίσω αυτό που έκανα! και απλά για να γνωρίζετε "Καυτός και πεντανόστιμος" είναι το παρατσούκλι μου τα Σαββατοκύριακα όταν έχω πιει 4 τεκίλες!».

Τίποτε δεν τον σταματά, ακόμη και η ρουτίνα του, που την παρατά ανά πάσα ώρα και στιγμή και τρέχει στα κορίτσια του για να τα κάνει ευτυχισμένα!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Dwayne Johnson που είναι γνωστός με το παρατσούκλι "The Rock", έχει δώσει τη φωνή του στον Μάουι, από την παιδική ταινία Βαϊάνα!

Δείτε τον στο ρόλο του μπαμπά (που ομολογουμένως του πάει πολύ) στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved