Oι 6 πιο παράξενες δίαιτες που ακολούθησαν διάσημοι σταρ για τις ανάγκες του ρόλου τους (pics&vid)

Οι διάσημοι ηθοποιοί μπορεί να ανταμείβονται με το παραπάνω για την δουλειά τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αναγκαστεί πολλές φορές να κάνουν θυσίες για να τα καταφέρουν καλά στον ρόλο τους.

Oι 6 πιο παράξενες δίαιτες που ακολούθησαν διάσημοι σταρ για τις ανάγκες του ρόλου τους (pics&vid)

Οι ανάγκες των ταινιών που αναλαμβάνουν να παίξουν, πολλές φορές είναι πολύ απαιτητικές. Όπως για παράδειγμα το να χάσουν πολλά κιλά μέσα σε μικρό διάστημα. Τόσο πολύ που μερικές φορές επιλέγουν τις πιο παράξενες δίαιτες ώστε να έχουν αποτέλεσμα.

Ο ashton kutcher για να μπει στο πετσί του ρόλο του ως Steve Jobs, περιόρισε την διατροφή του στην κατανάλωση αποκλειστικά και μόνο φρούτων για πάνω από 30 ημέρες! Αυτή η διατροφή έκανε κακό στο πάνγκρεας του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο, δύο ημέρες πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας.

Η Reese Witherspoon, για να καταφέρει να χάσει κιλά έκανε την "διατροφή του μωρού" όπως την αποκαλούν. Αυτή η δίαιτα ουσιαστικά έχει να κάνει με την αντικατάσταση των δύο βασικών γευμάτων, του πρωινού και του μεσημεριανού, με 14 βαζάκια τροφής μωρού. Τα υπόλοιπα γεύματα θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλά σε θερμίδες.

Δείτε και τις υπόλοιπες παράξενες και ίσως...αυστηρές δίαιτες που ακολούθησαν διάσημοι celebrities:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved