Η Charlize Theron σκέφτεται να πάρει τα παιδιά της από την Αμερική λόγω του ρατσισμού (pics&vid)

Η Charlize Theron έχει υιοθετήσει δύο παιδιά. Τον Jackson και την August από την Αφρική.

Η Charlize Theron σκέφτεται να πάρει τα παιδιά της από την Αμερική λόγω του ρατσισμού (pics&vid)

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ELLE, από την Chelsea Handler, η Charlize εξομολογήθηκε ότι σκέφτεται να φύγει από την Αμερική , διότι την θεωρεί εχθρικό μέρος για τα παιδιά της.

«Ο ρατσισμός υπάρχει πολύ πιο έντονα από ότι νομίζει ο κόσμος… υπάρχουν μέρη σε αυτή τη χώρα που αν έπαιρνα μία δουλειά, δεν θα με δεχόντουσαν. Δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω με τα παιδιά μου σε κάποια μέρη της Αμερικής και αυτό είναι προβληματικό».

Υπάρχουν στιγμές που κοιτάω τα παιδιά μου και σκέφτομαι, αν συνεχιστεί αυτό, πιθανόν να χρειαστεί να φύγουμε (από την Αμερική) γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να νιώθουν τα παιδιά μου ανασφάλεια».

Όπως εξομολογήθηκε η Charlize, όταν ήταν μικρότερη στην Ανατολική Αφρική, υπήρχαν παντού ορφανά παιδιά και ζητούσε με μανία ένα αδερφάκι, αγόρι ή κορίτσι. Σκεφτόταν πάντα ότι υπάρχουν τόσα παιδιά σε αυτό τον κόσμο που δεν έχουν οικογένεια. Όπως ανέφερε:

«Η υιοθεσία είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν παραδεχτεί ότι δεν θα μπορούσαν να μεγαλώσουν άλλο ένα παιδί μόνοι τους. Το σέβομαι, όμως για εμένα δεν υπάρχει διαφορά του να μεγαλώνει ένα υιοθετημένο παιδί από το να μεγαλώνει το βιολογικό σου παιδί.

Δεν αισθάνομαι ότι σου λείπει κάτι. Αυτό ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή, ακόμα και όταν ήμουν σε σχέση. Ήμουν πολύ ειλικρινής με τους συντρόφους μου λέγοντας τους πως είμαι ανοιχτή στο να αποκτήσω το δικό μου παιδί , όμως η υιοθεσία θα είναι σίγουρα κομμάτι της ζωής μου . Το ένιωθα πάντα».

Δείτε φωτογραφίες της και αποσπάσματα της συνέντευξης στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved