Ζέτα Δούκα: Άνοιξε το παιδικό άλμπουμ και μας δείχνει φωτογραφίες της για πρώτη φορά

Η Ζέτα Δούκα για όσους δεν το γνωρίζουν είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια, blogger και ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», που στηρίζει ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Ζέτα Δούκα: Άνοιξε το παιδικό άλμπουμ και μας δείχνει φωτογραφίες της για πρώτη φορά

Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής από τη σοπράνο Ελένη Καραγιάννη. Εκτός από αυτά όμως, η όμορφη ηθοποιός έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια με το χορό.

Σε ηλικία 2,5 ετών άρχισε μαθήματα μπαλέτου και συνέχισε μέχρι και την εφηβεία της.

Αυτό το αποκάλυψε η ίδια μέσα από την τελευταία της ανάρτηση όπου δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της από την ηλικία 2 1/2, 7 και 14 ετών που τη δείχνουν να χορεύει.

«Με αφορμή την χθεσινή παγκόσμια ημέρα χορού, άνοιξα το άλμπουμ με τις παιδικές μου φωτογραφίες. Σχεδόν όλες είναι από παραστάσεις σε θέατρα ή στην σχολή χορού της γιαγιάς μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη αίσθηση της μπάρας στην ηλικία των 2,5 χρόνων, τον ενθουσιασμό όταν πρωτοφόρεσα pointes στα 7, όταν χόρεψα την Κάρμεν στα 14. Η μαγεία της σκηνής όταν χόρευα ήταν υπερβατική, οι πιο έντονες αναμνήσεις που έχω ήταν μέσα σε μια μπαλαρίνα... #worlddancingday #dancer #magic», σχολίασε κάτω από την φωτογραφία η ίδια και αμέσως κάποιοι φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η μικρή Θάλεια της μοιάζει πολύ, ειδικά στην πρώτη φωτογραφία που τη δείχνει 2,5 ετών.

Η Ζέτα Δούκα από το 2014 είναι μαζί με τον γυμναστή Μιχάλη Χατζαντωνά και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Θάλεια, 2 ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved