Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της λίγες ώρες πριν το μυστήριο (photos & vid)

Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι... στη Μύκονο!

Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της λίγες ώρες πριν το μυστήριο (photos & vid)

Η Αθηνά Οικονομάκου ενώνεται και με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στην γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών και σήμερα κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στο Νησί των Ανέμων.

Το προσκλητήριο του γάμου, έχει το ίδιο σκίτσο με αυτό της πρόσκλησης του πολιτικού γάμου, απλά με την προσθήκη ενός μωρού ανάμεσα στο ζευγάρι, και όλοι σκέφτηκαν πως πιθανότατα το ζευγάρι συνδύαζε το θρησκευτικό του γάμου με τη βάπτιση του γιου του, κάτι που δεν ισχύει.

Το ζευγάρι παντρεύεται σήμερα στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

Μία βδομάδα πριν τον γάμο της οι κολλητές της φίλες – που δεν ήταν και λίγες – της έκαναν ένα σούπερ bachelorette, που σίγουρα πολλές θα ζήλεψαν!
«Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow (σ.σ. το insta account του συζύγου της) και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου #louloudiamou », με αυτά τα λόγια και με μια φωτογραφία με τις φίλες της η Αθηνά Οικονομάκου μας «μύησε» στο δικό της bachelorette και μας αποκάλυψε πως δεν έχει παντρευτεί μόνο με πολιτικό γάμο τον Φίλιππό της, αλλά και σε έναν από τους εξωτικούς προορισμούς, που ταξίδεψαν, τέλεσαν γάμο και ο θρησκευτικός γάμος είναι ο τρίτος τους.

Όσο για το νυφικό της Αθηνάς θα είναι δημιουργία Σήλιας Κριθαριώτη και μέσα στην εβδομάδα, που μας πέρασε, έκανε και την τελευταία της πρόβα. Στην εκκλησία, όπως αποκάλυψε, θα την συνοδεύσει ο πατέρας της και ο αδερφός της.

Φυσικά, σα νυφούλα και η Αθηνά έκανε μάσκες προσώπου και ματιών με την make up & hair artist Χαρά Παπανικολάου η οποία θα επιμεληθεί και το μακιγιάζ του γάμου της.

Κουμπάροι θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Δείτε φωτογραφίες με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και οι τελευταίες της δηλώσεις στην Ελένη Μενεγάκη, πριν παντρευτεί!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved