Tom Cruise: Ο λόγος που δεν έχει επαφή με την κόρη του εδώ και χρόνια (pics)

Ο διάσημος ηθοποιός Tom Cruise έχει να δει την κόρη του,Suri, εδώ και χρόνια.

Tom Cruise: Ο λόγος που δεν έχει επαφή με την κόρη του εδώ και χρόνια (pics)

Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα του περιοδικού UsWeekly, το οποίο, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, αποκαλύπτει και το λόγο που ο σταρ, παρότι μπορεί να βλέπει την κόρη του 10 μέρες το μήνα, δεν το κάνει.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο λόγος είναι ότι η κόρη του δεν είναι πια οπαδός της Σαϊεντολογίας. Ως γνωστόν ο Tom Cruise είναι από τους πιο πιστούς και ένθερμους υποστηρικτές της Σαϊεντολογίας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ηθοποιός χώρισε με την Katie Holmes, το 2012, και έκτοτε την κηδεμονία της Suri έχει η ίδια. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, οι σχέσεις μεταξύ της Holmes και του πρώην συζύγου της είναι σχεδόν ανύπαρκτες ενώ ο ίδιος έχει να φωτογραφηθεί με την κόρη του από το 2013!

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί πολλές φορές με τη Suri, παρουσιάζοντάς τη ως ένα κακομαθημένο κοριτσάκι, αυταρχική και με πολλά ξεσπάσματα. Αλήθεια ή ψέματα μόνο οι δικοί της άνθρωποι το γνωρίζουν.

Η Suri είναι σήμερα 12 ετών και η μητέρα της προσπαθεί να της διασφαλίσει μια όσον το δυνατόν φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό και οι φωτογραφίες της κόρης της που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι μετρημένες.

Δείτε ορισμένες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved