Mamma Mia! Bρήκε τον βιολογικό της πατέρα μεταξύ τριών υποψηφίων μετά από 35 χρόνια! (pics)

Θυμάστε την υπόθεση του μιούζικαλ «Mamma Mia»;

Mamma Mia! Bρήκε τον βιολογικό της πατέρα μεταξύ τριών υποψηφίων μετά από 35 χρόνια! (pics)

Τότε που η Σόφι κάλεσε στο γάμο της τρεις άντρες με τους οποίους είχε σχέση η μητέρα της, πιστεύοντας ότι ένας από αυτούς είναι ο βιολογικός της πατέρας;

Ε, λοιπόν κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη Diana Becker, 35 ετών από τη Νότια Αφρική. Όταν γεννήθηκε, η μητέρα της την έδωσε για υιοθεσία και έκτοτε δεν είχε καμία επαφή μαζί της. H Diana Becker, γνώριζε ότι ήταν υιοθετημένη, και κάποια στιγμή κοντά στην εφηβεία, αποφάσισε να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς.

Αρχικά κατάφερε και συνάντησε τη μητέρα της, η οποία της είπε ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο πατέρας της καθώς εκείνη την εποχή είχε ερωτική σχέση με τρεις άντρες!

dania baker 3

Έτσι, ξεκίνησε από την πλευρά της Becker, ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να τους εντοπίσει. Μετά από έρευνα, διαπίστωσε ότι ο ένας άντρας είχε πεθάνει, ενώ ο δεύτερος που έκανε τεστ DNA, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο πατέρας της.

Συνέχισε τις προσπάθειες προκειμένου να βρει και τον τρίτο υποψήφιο και τα κατάφερε. Πρόκειται για τον Chaumont-Saunderson, πρώην δρομέα μεγάλων αποστάσεων της Νοτίου Αφρικής, ο οποίος πλέον ζει στη Μεγάλη Βρετανία. Η Diana Becker επικοινώνησε μαζί του μέσω facebook και εκείνος δέχτηκε να κάνει τεστ DNA το οποίο βγήκε θετικό!

dania baker 2

Τώρα η 35 χρονη μητέρα δύο παιδιών, έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο διαδίκτυο (GoFundMe) προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βρετανία για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved