Πώς είναι σήμερα ο συμπρωταγωνιστής της Μπρουκ Σιλντς από τη «Γαλάζια λίμνη»;

Όλοι τον θυμούνται ως τον «ξανθό άγγελο», παρατσούκλι που τον συντρόφευε μέχρι και πριν από μερικά χρόνια για τα κατάξανθα πλούσια μαλλιά του. Τι κάνει αλήθεια σήμερα ο συμπρωταγωνιστής της Μπρουκ Σιλντς από τη θρυλική ταινία «Γαλάζια λίμνη»;

Πώς είναι σήμερα ο συμπρωταγωνιστής της Μπρουκ Σιλντς από τη «Γαλάζια λίμνη»;

Ο Κρίστοφερ Άτκινς, σήμερα είναι 52 χρονών, και παρόλο που δεν έκανε τεράστιες επιτυχίες μετά τη «Γαλάζια λίμνη» που τον έκανε και παγκοσμίως γνωστό, κατάφερε να αποκτήσει τη ζωή που ονειρευόταν, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο από τον γάμο του με την Αυστραλιανή Λιν Μπαρόν με την οποία χώρισαν στα τέλη της δεκαετίας του '80.

Η κόρη του Μπρίτνεϊ ακολούθησε τα δικά του βήματα στην υποκριτική και εμφανίστηκε –χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως- σε πέντε ταινίες.

Όσο για τον γιο του Γκράντ υπήρξε πολύ καλός παίκτης στο μπέιζμπολ. Ο Κρίστοφερ Άτκινς πλέον ασχολείται με την εταιρία αθλητικών δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο που έχει ιδρύσει ενώ έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μία πατέντα που εφεύρε στο ψάρεμα, χόμπι που του αρέσει πολύ. Δείτε τον σε φωτογραφίες, τότε και τώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved