Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου έχει καλή φωνή, αλλά είναι μικρούλα ακόμη και δεν ξέρει να τη διαχειρίζεται»

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πέγκυ Ζήνα.

Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου έχει καλή φωνή, αλλά είναι μικρούλα ακόμη και δεν ξέρει να τη διαχειρίζεται»

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τη σχέση τους «καρμική» ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως είναι μια σχέση όπως όλες με ένταση, καβγάδες αλλά και πολλές γλυκές στιγμές.

«Η σχέση μας είναι καρμική. Βαθιά και ουσιαστική, με πολλή αγάπη, αυτοθυσία, κοινά όνειρα και πέρα για πέρα... κανονική! Με εντάσεις, ευαισθησίες, καυγάδες, αγωνίες, νεύρα και γλυκές στιγμές. Και, φυσικά, ένα τεράστιο κοινό λόγω ύπαρξης... της Ηλέκτρας μας. Επίσης υπάρχει σεβασμός, πολύς σεβασμός, που, μετά την αγάπη, είναι το κύριο συστατικό ενός γάμου, στην πράξη, όχι στα λόγια. Αυτά φεύγουν με τον αέρα, εμείς πατάμε γερά», λέει στο Secret ενώ αποκάλυψε πως θα αντιδρούσε αν η κόρη της, της ανακοίνωνε πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια.

«Πρώτη σκέψη, κρυφά: "Γιατί θεέ μου, τώρα; Δεν έλεγα τα καλύτερα;". Πρώτη σκέψη, φανερά: "Δίπλα σου θα είμαι, αγάπη μου, και σε αυτό και σε ό,τι άλλο επιλέξεις"! Έχει καλή φωνή, αλλά είναι μικρούλα ακόμη και δεν ξέρει να τη διαχειρίζεται. Διαθέτει όμως την πρώτη ύλη, και μάλιστα καλή πρώτη ύλη... Τραγουδάει όλη τη μέρα και κάποιες φορές τραγουδάμε και μαζί»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved