Στολισμός μπουφέ: Είκοσι ιδέες για το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας

Εντυπωσιάστε όχι μόνο με τα φαγητά του μπουφέ αλλά και με το στολισμό του.

Στολισμός μπουφέ: Είκοσι ιδέες για το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας

Αν έχετε οργανώσει τα πάντα γύρω από το παιδικό πάρτυ ήρθε η ώρα του μπουφέ. Όχι μόνο για τα φαγητά αλλά και για το στολισμό.

Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο τραπέζι, σταθερό. Το λέμε αυτό γιατί πολλές φορές, επιστρατεύουμε για ευκολία τραπεζάκια σπαστά που είναι μεν βολικά αλλά καθόλου σταθερά. Εξ ου και τα συχνά ατυχήματα σε πάρτυ με τα πλαστικά ποτήρια να πέφτουν κάθε φορά που ένα παιδάκι κουνάει κατά λάθος το τραπέζι.

Αφού καταλήξετε στο σημείο που θα έχετε το μπουφέ, ξεκινήστε το στολισμό. Μπορεί να είναι ουδέτερος ή εναρμονισμένος με το θέμα του πάρτυ. Κουβαδάκια, γυάλινα μεγάλα βάζα, μπουκαλάκια πλαστικά με το όνομα του κάθε παιδιού, χαρτοπετσέτες σε χαρούμενα σχέδια και εντυπωσιακές πιατέλες φτιαγμένες από χάρτινα πιάτα και ποτήρια ( ξέρετε αυτές τις τριώροφες) είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που μπορεί να θέλετε να υιοθετήσετε στο στολισμό του μπουφέ.

Για περισσότερες ακόμα ιδέες δεν έχετε παρά να δείτε τη gallery που ακολουθεί. Κάναμε την έρευνα για εσάς και βρήκαμε πολλές και ενδιαφέρουσες στο Ιnstragram (hashtag #kidspartydecor).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved