Είναι μόλις 6 χρονών και φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της αφού η μητέρα της τους παράτησε

Η ζωή επιφύλαξε για την μόλις έξι ετών Jia Jia ένα πολύ βαρύ φορτίο.

Είναι μόλις 6 χρονών και φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της αφού η μητέρα της τους παράτησε

Όταν άλλα παιδιά της ηλικίας της απολαμβάνουν τη φροντίδα και τα χάδια της οικογένειας τους, η Jia Jia κλήθηκε να αναλάβει την φροντίδα του πατέρα της ο οποίος έμεινε ανάπηρος μετά από τροχαίο ατύχημα. Η γυναίκα του τον εγκατέλειψε αφήνοντας πίσω και τη μικρή τους κόρη.

Η Jia Jia ,σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα της Κίνας, επέδειξε μεγάλο θάρρος και αντοχή. Καθημερινά ξυπνάει στις 6 π.μ. για να κάνει μασάζ στον μπαμπά της για περίπου μισή ώρα και να τον βοηθήσει να πλυθεί, πριν φύγει για το σχολείο.

paralitos mpampas 3

Με την επιστροφή της, τον ταϊζει και τον παροτρύνει να κάνει μερικές βόλτες μέσα στο σπίτι με το αναπηρικό καροτσάκι. Μαζί τους μένουν και οι ηλικιωμένοι παππούδες της μικρής, οι οποίοι προσπαθούν να φροντίσουν τον μπαμπά της, όταν εκείνη λείπει.

«Όταν φροντίζω τον μπαμπά μου δεν νιώθω καμία κούραση», δήλωσε η Jia Jia στο Yangtzi Evening News. «Στην αρχή δεν ήξερα πως να ξυρίζω τον μπαμπά μου κι και τον έκοβα αλλά μου είπε ότι δεν τον πόνεσε καθόλου. Τώρα, έχω βελτιωθεί πάρα πολύ στο ξύρισμα», πρόσθεσε η μικρή.

paralitos mpampas 8

Ο Tian Haicheng, έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω το 2016 όταν το ταξί που οδηγούσε έπεσε σε ένα χαντάκι. Μετά από 2,5 μήνες, η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί και το γιο τους.

«Μου είπε ότι θα πήγαινε να μείνει για μερικές μέρες στη μητέρα της. Όμως δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε και ο γιος μου», είπε ο Tian Haicheng μιλώντας σε τοπικά μέσα. Μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με τη σύζυγό του με την οποία δεν έχει πάρει διαζύγιο.

Νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για την κόρη του που έχει γίνει τα «χέρια του».

Πόσο σκληρή μπορεί να είναι η ζωή για ένα παιδί!

Πηγή photo: Kuaishou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved