Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκίνηση και η φωτογραφία με τον γιο της

Μας αρέσουν οι φωτογραφίες της Σταματίνας, ειδικά αυτές με τα παιδιά της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκίνηση και η φωτογραφία με τον γιο της

Με μια υπέροχη φωτογραφία, καληνύχτησε χθες βράδυ η Σταματίνα Τσιμτσιλή τους διαδικτυακούς της φίλους και η αλήθεια είναι ότι μας έφερε στο μυαλό αναμνήσεις από τις δικές μας πρώτες αγκαλιές που κάναμε στα νεογέννητα παιδιά μας.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, φαίνεται η Σταματίνα στο μαιευτήριο να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο γιο της! Το μικρό της αγγελούδι που ήρθε και άλλαξε τη ζωή τους!

«Μια από τις πρώτες αγκαλιές... πάντα συγκινούμαι όταν ανατρέχω στις πρώτες φωτογραφίες των μωρών μας! Καληνύχτα», σχολίασε η όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια και αμέσως το μυαλό μας έτρεξε στις δικές μας αγαπησιάρικες πρώτες αγκαλιές και τη μυρωδιά εκείνη που δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό και τις αναμνήσεις μας.

Η Σταματίνα συχνά αναπολεί τις αγκαλιές των παιδιών της. Ακόμη μια φορά πριν μερικούς μήνες, δημοσίευσε έγχρωμη φωτογραφία με το γιο της, σχολιάζοντας: «Σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας και πληρότητας θέλω να αποτυπώσω τα συναισθήματα στις αναμνήσεις μια φωτογραφίας... έτσι έχω την ελπίδα ότι αυτό που νιώθω θα διαρκέσει για πάντα! Αφιερωμένο στις πιο αγαπησιάρικες αγκαλιές!».

Κι εμείς, δεν γίνεται να μη συμφωνήσουμε μαζί της!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved