Μωρό 8 μηνών δέχτηκε ενενήντα χτυπήματα με ψαλίδι από τη μητέρα του! (φωτογραφίες)

Ένα αγοράκι μόλις οκτώ μηνών είναι τυχερό που είναι ζωντανό μετά από 90 χτυπήματα που κατάφερε στο πρόσωπό του η ίδια του η μητέρα. Ο λόγος; Το μωρό την δάγκωσε ενώ το θήλαζε!

Μωρό 8 μηνών δέχτηκε ενενήντα χτυπήματα με ψαλίδι από τη μητέρα του! (φωτογραφίες)

Ο μικρός Ξιάο Μπάο χρειάστηκε να κάνει πάνω από 100 ράμματα μετά τα τραύματα που του προκάλεσε η μητέρα του. Όλα αυτά συνέβησαν στη Δυτική Κίνα σε μία μικρή επαρχιακή πόλη.

Το μωρό ζει με τη μητέρα του και τους δύο θείους του οι οποίοι μετά βίας καταφέρνουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην αφού δουλεύουν σε εταιρία ανακύκλωσης σκουπιδιών. Ένας από τους θείους του βρήκε τον μικρό Ξιάο μέσα σε λίμνη αίματος μετά το επεισόδιο, στο πίσω μέρος του κήπου του σπιτιού και φυσικά το μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γείτονες της οικογένειας έχουν ζητήσει επανειλημμένα από αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας παιδιών να πάρουν το παιδί από τη μητέρα του καθώς, όπως ισχυρίζονται το κακοποιεί συνεχώς, όμως αν δεν διαπιστωθεί με ιατρική γνωμάτευση ότι η μητέρα πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο, τότε καμία υπηρεσία δεν μπορεί να χωρίσει μητέρα από παιδί, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία στην Κίνα.

Προς το παρόν, η μητέρα δηλώνει καλά στην υγεία της και θέλει, όπως λέει, ο γιος της να γίνει καλά για να επιστρέψει στο σπίτι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved