Ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την παιδική ηλικία της Αντζελίνα Τζολί!

Ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την παιδική ηλικία της Αντζελίνα Τζολί και οικογενειακά στιγμιότυπα με τη μητέρα της Μαρσελίν Μπέρτραντ, η οποία έφυγε νωρίς από τη ζωή από τον καρκίνο του μαστού, και τον πατέρα της Γιον Βόιντ βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την παιδική ηλικία της Αντζελίνα Τζολί!

Η εγγονή της μητέρας της διάσημης ηθοποιού –κόρη του ετεροθαλούς αδελφού της Αντζελίνα, Τζέιμς- η Μαρί Μάιλς, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το οικογενειακό άλμπουμ στο οποίο η Αντζελίνα είναι μόλις τριών χρόνων ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες όπου απαθανατίζεται και λίγο μεγαλύτερη.

Η διάσημη ηθοποιός απαθανατίζεται σε υπέροχες στιγμές της με τους γονείς της και τον αδελφό της. Σε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες τα πιτσιρίκια παίζουν σε παιδική χαρά ή απολαμβάνουν την αγκαλιά του μπαμπά και της μαμάς στο σπίτι.

Επίσης, δημοσιοποιήθηκαν και φωτογραφίες της πανέμορφης μητέρας της η οποία ως γνωστόν υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του '70.

Παρ' όλο που έχουμε δει στο παρελθόν φωτογραφίες της Αντζελίνας Τζολί σε παιδική ηλικία, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μαζί όλη την οικογένεια, η οποία τότε τουλάχιστον, έδειχνε πολύ δεμένη και αγαπημένη. Δείτε το σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved