Μαμά γέννησε το 6ο της παιδί στην αυλή του σπιτιού της - Τα σχόλια των χρηστών; Αρνητικά (pics)

Αυτή η Γερμανίδα μαμά γέννησε το 6ο της παιδί στην παιδική χαρά του σπιτιού της, έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της και τα μεγαλύτερα παιδιά της.

Μαμά γέννησε το 6ο της παιδί στην αυλή του σπιτιού της - Τα σχόλια των χρηστών; Αρνητικά (pics)

Η Sarah Schmid, η 36χρονη μητέρα γέννησε χωρίς τη βοήθεια γιατρού και τα άλλα της παιδιά.

Το 2006 και ενώ βρισκόταν έξω από το μαιευτήριο, λίγο πριν περάσει την πόρτα, γέννησε μόνη την κόρη της χωρίς την παρουσία γιατρού ή μαίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που την ώθησε να γεννήσει και τα υπόλοιπα παιδιά της στο σπίτι και μάλιστα χωρίς βοήθεια.

Το δεύτερο παιδί της γεννήθηκε στο δάσος, το τρίτο στον κήπο του σπιτιού, το τέταρτο στο σαλόνι και το πέμπτο σε μια πισίνα.

Ωστόσο, η τελευταία της γέννα εξόργισε το διαδίκτυο και όχι άδικα. Αποφάσισε να γεννήσει το 6ο της παιδί στην παιδική χαρά του σπιτιού, κάνοντας έτσι τους χρήστες να τη σχολιάσουν αρνητικά. Ενώ ο τοκετός βρισκόταν σε εξέλιξη και η ίδια έτοιμη να γεννήσει το μωρό της (σε όρθια στάση), με την τελευταία της εξώθηση το μωρό γεννιέται και πέφτει κάτω στο γρασίδι.

«Δεν πρόλαβα να το πιάσω», ανέφερε η ίδια και συνέχισε, «Αμέσως τον πήρα στην αγκαλιά μου και τότε συνειδητοποίησα ότι ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος στο λαιμό του. Προσπάθησα να τον αφαιρέσω με προσοχή. Το έκανα και τότε άκουσα το πρώτο του κλάμα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία!».

Αυτό και μόνο στάθηκε αφορμή να την κατακεραυνώσουν με αρνητικά σχόλια γιατί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της,

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved