Θυμάστε τη μαμά που ήταν έγκυος σε τρίδυμα; Γέννησε και μας δείχνει πώς είναι η ζωή της με τρία μωρά

Θυμάστε αυτή τη μαμά; Σας είχαμε δείξει πώς ήταν η ζωή της όταν ήταν έγκυος στα τρίδυμα μωρά της!

Θυμάστε τη μαμά που ήταν έγκυος σε τρίδυμα; Γέννησε και μας δείχνει πώς είναι η ζωή της με τρία μωρά

H Triplets of Copenhagen μαμά γέννησε και πλέον δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το πώς είναι η ζωή της με τρία νεογέννητα μωράκια στο σπίτι!

Η Maria και ο σύζυγός της Anders γνωρίστηκαν πριν από περίπου 4 χρόνια και μαζί υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους δύο χρόνια αργότερα. Και οι δύο ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και κάπως έτσι έβαλαν μπροστά για το δεύτερο παιδί. Μόνο που ο Θεός τους επιφύλασσε μια έκπληξη! Αντί για ένα παιδί που περίμεναν στο υπερηχογράφημα ανακάλυψαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μικρά πλασματάκια!

Η σύλληψη των τρίδυμων μωρών έγινε απολύτως φυσικά, κάτι που όπως καταλαβαίνετε ήταν έκπληξη όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τις οικογένειές τους.

Όλες τις εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, η Maria, απαθανάτιζε τον εαυτό της και δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τα δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέχρι και τη στιγμή που γέννησε τα μικρά της με καισαρική τομή!

Τα δύο κοριτσάκια και το ένα αγοράκι, γεννήθηκαν την 35η εβδομάδα της κύησης και από τις φωτογραφίες της πήραμε μια μικρή γεύση πώς είναι να κουβαλάς τρία μικροσκοπικά ανθρωπάκια.

Τώρα η ίδια στο Instagram, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με το πώς είναι η ζωή της με τρία μικροσκοπικά μωράκια στο σπίτι της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved