Νέα καμπάνια στο Instagram δείχνει πώς είναι πραγματικά ένα σώμα μετά την εγκυμοσύνη (pics)

This is postpartum: Αυτή είναι η νέα καμπάνια στο Instagram και δείχνει τα «σημάδια» που αφήνει η εγκυμοσύνη σε ένα σώμα!

Νέα καμπάνια στο Instagram δείχνει πώς είναι πραγματικά ένα σώμα μετά την εγκυμοσύνη (pics)

Μια νέα καμπάνια στο Instagram, This Is Postpartum, δείχνει την ποικιλομορφία ενός σώματος μετά τη γέννηση ενός παιδιού και πώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει το σώμα μιας γυναίκας.

Σε έναν κόσμο όπου ξεχνάμε μερικές φορές ότι χρειάζονται 40 εβδομάδες για να μεγαλώσει το μωρό μέσα στη μήτρα, μαμάδες του Instagram δεν ντρέπονται να δημοσιεύσουν φωτογραφίες με τα σώματά τους μετά τον τοκετό για να δείξουν τις αλλαγές των 40 εβδομάδων.

Η blogger Meghan Boggs, ξεκίνησε το «This_Is_Postpartum» ως έναν τρόπο για να πολεμήσει τις δυσκολίες που είχε η ίδια να αντιμετωπίσει. Δυσκολίες όπως τα σημάδια και τις αλλαγές που της άφησε η εγκυμοσύνη στο σώμα της. Ένιωθε απογοητευμένη με το σώμα της και άρχισε να σκέφτεται ότι δεν μπορεί να είναι η μόνη μαμά που το αντιμετωπίζει όλο αυτό!

Έτσι δημιούργησε το hastag #thisispostpartum και ζήτησε και από άλλες μαμάδες να φωτογραφηθούν και να δείξουν το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη!

Καθημερινά μαμάδες δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο Instagram αποδεικνύοντας ότι η κίνησή της αυτή είχε ανταπόκριση και μάλιστα μεγάλη! Όλες τους πια δεν νιώθουν μόνες και τολμούν να δείξουν το κορμί τους χωρίς ντροπή. Άλλωστε αυτό το κορμί άλλαξε, για να φέρει στον κόσμο το σπουδαιότερο δώρο όλων. Το παιδί τους.

Δείτε φωτογραφίες μερικών μαμάδων στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved