1928 - 2018: 90 Χρόνια Mickey

Ο πιο αυθεντικός αγαπημένος μας ποντικός γιορτάζει τον ερχόμενο Νοέμβριο την 90η επέτειό του με πολλά δρώμενα και συλλεκτικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο!

1928 - 2018: 90 Χρόνια Mickey

Η αντίστροφη μέτρηση για τα πιο πολυσυζητημένα γενέθλια έχει ήδη ξεκινήσει και η Disney ανακοινώνει τις πιο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις ανά τον κόσμο! Με αφορμή τον εορτασμό για τα 90 χρόνια του Μίκυ που κλείνει τον ερχόμενο Νοέμβριο του 2018, το αγαπημένο μας ποντίκι έχει κάνει το ντεμπούτο του με μοναδικές παγκόσμιες συνεργασίες, από εκδηλώσεις μόδας γνωστών σχεδιαστών μέχρι εταιρείες-αλυσίδες τροφίμων και ηλεκτρικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης.

Γεφυρώνοντας μεταξύ τους γενιές περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα κινουμένου σχεδίου, ο Μίκυ Μάους είναι ο «Αυθεντικός», αυτός που θυμίζει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας τα οφέλη του γέλιου, της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Με την παγκόσμια απήχηση και την ικανότητά του να συνδέεται συναισθηματικά με γενιές σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που κατάφερε να καταλάβει τέτοιον χώρο στην καρδιά και το μυαλό θαυμαστών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Ο Μίκυ Μάους έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 120 ταινίες κινουμένων σχεδίων έως τώρα και τον παρακολουθούμε ακόμη και σήμερα στις ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους Μίκυ Μάους, η Λέσχη του Μίκυ Μάους και ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας που προβάλλεται κάθε μήνα στα συνδρομητικά κανάλια Disney Channel και Disney Junior. Δεν εμφανίζεται απλώς στα πιο φημισμένα θεματικά πάρκα της υφηλίου, αλλά πρωταγωνιστεί και σε πολλές περιοδεύουσες παραγωγές όπως στις Disney on Ice και Disney Live, εξακολουθώντας να επιτελεί τον ρόλο του ως σύμβολο του κόσμου της Disney.

mickey

Στο πλαίσιο της επετείου στη Νέα Υόρκη, από 8 Νοεμβρίου 2018 έως και 10 Φεβρουαρίου 2019, θα υπάρχει η έκθεση Mickey:«The True Original Exhibition», όπου θα προβάλει ημερομηνίες-σταθμούς της πορείας του Μίκυ τόσο στην κινηματογραφική του καριέρα όσο και στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Παράλληλα τα θεματικά πάρκα ανά τον κόσμο μετατρέπονται σε μια παγκόσμια γιορτή με πολλά δρώμενα και συλλεκτικά δώρα. Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του Disney Parks, Experiences and Consumer Products «Από την έκθεση ‘The True Original Exhibition’ έως και τα θεματικά πάρκα ανά τον κόσμο, σεβόμαστε και τιμούμε την σύνδεση και την αγάπη των ανθρώπων που έχουν δείξει τόσο στο Μίκυ όσο και τη Μίνυ, όπου μετρά σχεδόν έναν αιώνα».

Ο Μίκυ είναι ευχάριστος, δραστήριος, αισιόδοξος και γεννημένος ηγέτης. Ξυπνά νοσταλγικές μνήμες των παιδικών χρόνων στους ενήλικες και αντιπροσωπεύει θετικές αξίες για τα παιδιά ενώ παράλληλα διασκεδάζει και γοητεύει το κοινό όπου και αν πάει. Στις 18 Νοεμβρίου του 2018 συμπληρώνονται 90 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του γλυκού ποντικού στην ταινία Ατμόπλοιο Γούλι στις 18 Νοεμβρίου του 1928. Όπως άλλωστε είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Walt Disney, «ελπίζω μόνο να μην παραβλέψουμε πότε ένα πράγμα – ότι όλα ξεκίνησαν με έναν ποντικό».

Γίνε κι εσύ μέρος της παγκόσμιας γιορτή για τα 90α γενέθλια του Μίκυ! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία με το hashtag #MICKEY90, εφαρμόζοντας τα παιχνιδιάρικα θεματικά stickers με το Μίκυ και τη Μίνι, διαθέσιμα σε Facebook και Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved