Bruce Willis: 12 φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνουν πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι (pics&vid)

Τι και αν είναι 63 ετών, ο πρωταγωνιστής του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», απολαμβάνει τη νέα του ζωή με τις 2 μικρότερες κόρες του και μας δείχνει πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι!

Bruce Willis: 12 φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνουν πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι (pics&vid)

Ο Bruce Willis παντρεύτηκε την ηθοποιό Demi Moore στις 21 Νοεμβρίου 1987 και μαζί απέκτησαν 3 κόρες. Τη Rumer, τη Scout και την Tallulah. Το 1998 το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και ο Willis ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με το μοντέλο Emma Heming στις 21 Μαρτίου 2009.

Μαζί έχουν δύο κόρες. Τη Mabel Ray Willis, 6 ετών και την Evelyn Penn Willis, 4 ετών. Κόρες που ο Bruce έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πλέον τις αφιερώνει τον περισσότερο από το χρόνο του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Willis είχε αναφέρει ότι θα ήθελε πολύ να αποκτήσει έναν γιο κάποια στιγμή.

Ωστόσο, έχει αποδεχτεί τη μέχρι τώρα ζωή του με 5 γυναίκες, και δεν θα τις άλλαζε με τίποτα. Αν και ζει με τα μικρότερα κορίτσια του, καθημερινά φροντίζει να δείχνει την αγάπη του και στις μεγαλύτερες κόρες του και να τις στηρίζει στις επιλογές τους.

Είναι ένας διάσημος μπαμπάς που θυμίζει περισσότερο τους καθημερινούς μπαμπάδες παρά τους διάσημους. Παίζει με τις κόρες του, γελάει, μαγειρεύει, «σκοτώνει τέρατα» και κάνει τα πάντα για να περνούν υπέροχες και ευτυχισμένες στιγμές.

Αυτές τις στιγμές, δημοσιεύει τακτικά η Emma Willis στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τον ηθοποιό στη gallery και το βίντεο που ακολουθεί σε οικογενειακές καθημερινές στιγμές μακριά από τη λάμψη του Hollywood!


https://www.instagram.com/p/BghwLVRlCGq/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved