10 οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την ντουλάπα του μωρού σας!

Έρχεται σε λίγο καιρό στον κόσμο το μωράκι σας και αρχίζετε να αγοράζετε όλα τα απαραίτητα για τις πρώτες στιγμές του στον κόσμο.

10 οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την ντουλάπα του μωρού σας!

Θέλετε να είναι όλα τέλεια και φυσικά το μωρό σας να έχει στην ντουλάπα του όλα τα απαραίτητα, τόσο για την ένδυσή του, όσο και για την προίκα του. Πετσέτες, μπουρνούζια, παπούτσια, ρούχα, πάνες, κάλτσες και πολλά άλλα αξεσουάρ.

Ξαφνικά, όμως, διαπιστώνετε, πως ενώ το δωμάτιό του είναι σχεδόν έτοιμο, η ντουλάπα δεν σας βολεύει. Είναι άλλωστε τόσο μικρά όλα τα αντικείμενα που αφορούν το μωρό σας που πραγματικά έχετε πελαγώσει γιατί δεν ξέρετε πώς να τα τακτοποιήσετε ώστε να τα βρίσκετε.

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε δέκα διαφορετικές λύσεις με κύριο γνώμονα την λειτουργικότητα.

Πριν δείτε τις φωτογραφίες από τις ντουλάπες που έχουμε να σας προτείνουμε, πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας κάποια πράγματα που πρέπει να προμηθευτείτε για να έχετε ένα από τα παρακάτω αποτελέσματα στις φωτογραφίες.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να πάρετε πολλά ωραία κουτιά που θα χωράνε μέσα στην ντουλάπα, ώστε να τοποθετήσετε μέσα στο καθένα πράγματα που είναι απαραίτητα για το μωρό.

Αν για παράδειγμα έχετε κοριτσάκι, θα πρέπει να βρείτε ένα κουτί στο οποίο θα βάλετε μέσα όλες τις κορδέλες ή τα κοκαλάκια για τα μαλλιά που θα της φοράτε.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε ειδικά κρεμαστάρια τοίχου όπου θα κρεμάσετε με όμορφους κρίκους τα ζευγάρια τα παπουτσάκια-αγκαλιάς που έχει το μωρό σας.

Βλέποντας τις φωτογραφίες παρακάτω, μπορείτε να πάρετε και άλλες ιδέες για μία τακτοποιημένη ντουλάπα του μωρού σας που θα είναι λειτουργική, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved