Η γιαγιά και ο παππούς είναι ξεχωριστοί - Μην ξεχνάτε να τους το λέτε και να τους το δείχνετε (pics)

Το σημερινό doodle τηςGoogle είναι αφιερωμένο στον παππού και τη γιαγιά, καθώς η 1η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Η γιαγιά και ο παππούς είναι ξεχωριστοί - Μην ξεχνάτε να τους το λέτε και να τους το δείχνετε (pics)

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Τα περισσότερα παιδιά νιώθουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον παππού και τη γιαγιά τους. Αυτό το δέσιμο και η αγάπη είναι αμφίδρομη αφού οι παππούδες νιώθουν το εγγόνι τους «δύο φορές παιδί τους».

Τα φροντίζουν και τα «κακομαθαίνουν» γιατί απλά είναι ακόμα παιδιά. Σπάνια λένε «όχι», σε αντίθεση με τους γονείς, γιατί δεν τους πάει η καρδιά να τους χαλάσουν το χατίρι. Επίσης οι παππούδες:

Λένε τα καλύτερα παραμύθια

Ποιος δεν θα συμφωνήσει ότι τα καλύτερα παραμύθια και ιστορίες, τις λένε ο παππούς και η γιαγιά. Όπως κι εμείς όταν ήμασταν μικρά, λατρεύαμε να μας διηγούνται παραμύθια, το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά μας.

Έχουν πάντα χρόνο

Ο παππούς και η γιαγιά δεν είναι τόσο απασχολημένοι. Έχουν πάντα χρόνο για να το περάσουν με το εγγόνι τους.

Είναι οι καλύτεροι ακροατές

Δείχνουν πάντα, έναν απίστευτο ενθουσιασμό, όταν το εγγόνι τους θα πει μία ιστορία. Θα το ακούσουν με προσοχή, θα γελάσουν, θα ενθουσιαστούν, θα πούνε μπράβο, θα το κάνουν να νιώσει σημαντικό.

Γι΄ αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους, πιστεύουμε ότι οι παππούδες είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί στη ζωή μας.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες με τα εγγόνια τους τις οποίες θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved