Απίστευτο! Πατέρας βάζει τα παιδιά να τσακωθούν στη μέση του δρόμου!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο έχει διχάσει! Στο βίντεο είναι δύο παιδάκια περίπου ίδιας ηλικίας, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Απίστευτο! Πατέρας βάζει τα παιδιά να τσακωθούν στη μέση του δρόμου!

Ο πατέρας ανοίγει την κάμερα, ενώ λέει στα παιδιά να αρχίσουν να τσακώνονται. Έτσι το ένα αρχίζει να χτυπάει το άλλο ενώ ο πατέρας και ο θείος ενθαρρύνουν τα παιδιά στο να συνεχίσουν και μάλιστα τους δίνουν οδηγίες τι να κάνουν. Κάποια στιγμή και ενώ το αγόρι χάνει αυτή την μάχη, σταματάνε, περνάει μια κυρία που βλέπει τα παιδάκια στον δρόμο και σοκαρισμένη ρωτάει τους άντρες γιατί το κάνουν αυτό.

Ο πατέρας απαντάει πως έτσι πρέπει να γίνει και πως για όλα στην ζωή πρέπει να πολεμάμε. Έτσι τον δίδαξε ο πατέρας του και έτσι μαθαίνει και αυτός το παιδί του. Αμέσως μετά ζήτησε από τα παιδιά να σηκωθούν πάλι και να συνεχίσουν τον τσακωμό. Τελικά μετά από αρκετή ώρα τους είπε να σταματήσουν και πως θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους την επόμενη μέρα!

Το βίντεο το παρακολούθησαν πολλοί και οι απόψεις είναι διαφορετικές, άλλοι λένε ότι καλά κάνει ο πατέρας και μαθαίνει τα παιδιά να αμύνονται και να αγωνίζονται ενώ άλλοι λένε ότι είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved