Αυτά είναι τα πιο απίθανα ρόλερ κόστερ του κόσμου!

Όταν έχει το παιδί σας όρεξη για παιχνίδι και δράση, ποιο μέρος σκέφτεστε ως το ιδανικό για να περάσει καλά και να βγάλει όλη του την ενέργεια;

Αυτά είναι τα πιο απίθανα ρόλερ κόστερ του κόσμου!

Φυσικά ένα ρόλερ κόστερ σε κάποιο πάρκο! Ποια όμως ρόλερ κόστερ είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο και καταφέρνουν να κάνουν την αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο;

Το mothersblog.gr έψαξε και βρήκε τα δέκα κορυφαία του κόσμου και σας τα παρουσιάζει...

Το Steel Phantom στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών είναι από τα πιο διάσημα παγκοσμίως καθώς στη διαδρομή το τρενάκι περνά από υπόγεια τούνελ, απότομες στροφές και «βουναλάκια». Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 131,9 χλμ.

Στα πιο απίθανα ρόλερ κόστερ στον κόσμο ανήκει και το «Γολιάθ» στην Καλιφόρνια που στην κορυφή του, η οποία είναι ανάμεσα στις τρεις πιο ψηλές του κόσμου, ο επιβάτης βρίσκεται σε ένα τούνελ με καπνό. Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 136,7 χλμ/ώρα.

Τα 136,7 χλμ./ώρα φτάνει και το «Τιτάν» στο Τέξας με πολλές στροφές και πτώση από μία κορυφή ύψους 80 μ.

Σε εξέχουσα θέση βρίσκεται το «Μιλένιουμ φορς» στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο έχει καταρρίψει 10 παγκόσμια ρεκόρ. Η κορυφή του είναι στα 95 μέτρα και ο επιβάτης αφού διασχίσει ένα πάρκο, φτάνει σε ένα νησί!

Το «Τοπ θριλ Ντράγκστερ» στο Οχάιο των ΗΠΑ έχει μέγιστη ταχύτητα 193 χλμ./ώρα και φτάνει μέχρι το ύψος των 120 μέτρων.

Στην τρίτη θέση των πιο απίθανων τρένων στον κόσμο είναι το «Ντοντόμπα» στην Ιαπωνία με μέγιστη ταχύτητα 172 χλμ./ώρα και κορυφή τα 52 μέτρα!

Τέλος, το πιο γρήγορο και πιο ψηλό τρενάκι στον κόσμο βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ και αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 206 χλμ./ώρα. Όσο για το ύψος της κορυφής του, φτάνει τα 127 μέτρα και είναι πράγματι απίθανες οι συγκινήσεις που χαρίζει στους επισκέπτες, αρκεί να τις αντέχουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved