«Αυτή είμαι εγώ, 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου μου»

Η Bethanie Garcia, είναι μια μαμά σαν όλες μας και διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Μία Μαμά
«Αυτή είμαι εγώ, 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου μου»

Εκεί μοιράζεται την καθημερινότητά της και το πώς πραγματικά είναι η ζωή με 4 παιδιά. Αυτή τη φορά, φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχά της και τα δυο της παιδιά, θέλοντας να δείξει πώς πραγματικά είναι η ζωή μιας γυναίκας μετά τον τοκετό!


Διαβάστε το υπέροχο κείμενό της έτσι όπως το δημοσίευσε στο thegarciadiaries στο Instagram:

Έτσι μοιάζει η ζωή μετά τον τοκετό! Βρεγμένο σουτιέν θηλασμού, γυμνό νεογέννητο (έχοντας βγάλει γουλιές), ανακατεμένα μαλλιά. Η κυτταρίτιδα και τα σημάδια απλά υπάρχουν. Αυτή είμαι εγώ! 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση του Bronx. 2,5 χρόνια μετά τη Deuce. 4 χρόνια μετά τη Harlym. 5 χρόνια μετά τον Brooklyn.

Το instagram είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες, στιγμιότυπα, αποφθέγματα και μια υπέρλαμπρη ζωή που δείχνουν οι άνθρωποι. Τι θα γινόταν αν πραγματικά δείχναμε την πραγματική και αυθεντική μας πλευρά της μητρότητας και της ζωής μετά τον τοκετό; Ίσως νιώθαμε λιγότερο μόνες.

Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα:

Είμαι συνεχώς κουρασμένη. Τις περισσότερες ημέρες νιώθω ότι το σώμα μου με απογοητεύει.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα! Στο τηλέφωνο με τον γιατρό των παιδιών μου πριν μερικές εβδομάδες, δεν μπορούσα να θυμηθώ την ημερομηνία γέννησης της Harlym. Πραγματικά δεν θυμόμουν την ημερομηνία και έπρεπε να το κοιτάξω.

Τουλάχιστον, μια φορά την ημέρα, κλειδώνομαι στο μπάνιο και κλαίω επειδή τα παιδιά μου είναι ζωηρά.

Νιώθω τυχερή αν κάνω μπάνιο μια φορά στις τρεις μέρες.

Ξυπνάω κάθε πρωί μέσα σε μια λίμνη μητρικού γάλακτος επειδή οι θηλές μου είναι ευαίσθητες.

Τίποτε δεν με νευριάζει περισσότερο από τον άντρα μου, όταν μου λέει «Νομίζω, ότι το μωρό πεινάει», 10 λεπτά μετά το τελευταίο θηλασμό.

Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο από τη μέρα που γέννησα, ακόμη και αν το μωρό ζύγιζε πάνω από 4 κιλά.

Συνήθως τρώω όταν θηλάζω (αχ αυτές οι λιγούρες) και τείνω να παίρνω κιλά αντί να χάνω. Αναρωτιέμαι πώς πολλές μαμάδες χάνουν πολλά κιλά κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή πώς επιστρέφουν στα κιλά που είχαν πριν την εγκυμοσύνη τους.

Το άγχος μου πολλαπλασιάστηκε μετά τη γέννα. Για μήνες ο γιατρός μου είχε χορηγήσει ηρεμιστικά των 100mg και δεν κατάφεραν να με ηρεμήσουν.

Αυτή ειναι η ζωή μιας γυναίκας μετά τον τοκετό και μετά τη γέννηση του παιδιού της. Αυτή είμαι εγώ, που μοιράζομαι όλα αυτά μαζί σας και πραγματικά πιστέψτε με δεν θα το έκανα αν δεν ήξερα ότι ήταν για καλό. Μαμάδες όλων των εθνικοτήτων, με πολλά ή λίγα κιλά, με καλό ή άσχημο παρελθόν, αγαπήστε τον εαυτό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved