Spa παιδικό πάρτι - Οργανώστε το ωραιότερο πάρτι στα κορίτσια σας (pics)

Σπα πάρτι για κορίτσια! Το όνειρο κάθε μικρής πριγκίπισσας!

Spa παιδικό πάρτι - Οργανώστε το ωραιότερο πάρτι στα κορίτσια σας (pics)

Τα spa παιδικά κοριτσίστικα πάρτι έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος και οι μικρές πριγκίπισσες ζητούν όλο και πιο συχνά ένα παιδικό πάρτι που θα μπορούν να φτιάξουν περίτεχνες πλεξούδες, να βάψουν τα νύχια τους, να κάνουν μάσκες ομορφιάς και να περάσουν μια μέρα σαν «μεγάλες»!.

Τέτοια πάρτι στη χώρα μας αναλαμβάνουν πολλές εταιρίες που ειδικεύονται στην περιποίηση άκρων, προσώπου, μαλλιών και μάλιστα έχουν μεγάλη επιτυχία στις μικρές ηλικίες.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι αν μια μαμά επιλέξει μια τέτοια εταιρία για το πάρτι της κόρης της, θα πρέπει να προσέξει όχι μόνο τα μανό που θα χρησιμοποιηθούν να είναι με βάση το νερό και μη τοξικά και ακίνδυνα για τα παιδιά, αλλά και όλα τα καλλυντικά που θα χρησιμοποιηθούν να είναι φυσικά και κατάλληλα για τα μικρά κορίτσια.

Για παράδειγμα η μάσκα προσώπου που χρησιμοποιούν για την περιποίηση ομορφιάς είναι είτε πραλίνα φουντουκιού, είτε κακάο με μέλι που μπορεί άφοβα ένα παιδί ακόμη και να φάει.

Αν πάλι δεν θέλετε να αναθέσετε το παιδικό πάρτι σε κάποια εταιρία δεν έχετε παρά να το οργανώσετε οι ίδιες. Πιστέψτε μας δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Φροντίστε να καλέσετε λίγα κορίτσια στο σπίτι και αυτό για να μπορείτε να τα αναλάβετε μόνη σας, εφοδιαστείτε με παιδικά μανό που θα βρείτε σε πολλά φαρμακεία και που αφαιρούνται με νερό για να βάψετε τα νύχια των καλεσμένων σας, με μια πραλίνα φουντουκιού για να τους κάνετε μια περιποίηση προσώπου και πολύχρωμα τσιμπιδάκια και λαστιχάκια μαλλιών για να διακοσμήσετε τα μαλλιά τους.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε κάτι επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε αυτοκόλλητα τατουάζ σε χρυσό, ασημί ή γκλιτερένιο χρώμα, κάνοντάς τους από ένα στο χέρι.

Πώς όμως μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο που θα διεξαχθεί το πάρτι; Τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Τι δώρο μπορείτε να κάνετε στα παιδιά του πάρτι και τι να μαγειρέψετε;

Εμείς για να σας βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, ψάξαμε στο Instagram. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να βρει κανείς εκεί μέσα χρησιμοποιώντας μόνο το hastag #kidsspaparty!

Δείτε τις ιδέες που βρήκαμε και αρχίστε να διοργανώνετε το πάρτι της κόρης σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved