Παιδικό πάρτι με σούπερ ήρωες - Οργανώστε το και αφήστε τους καλεσμένους άφωνους (pics)

Μαζί με τα σχολεία άρχισαν και τα παιδικά πάρτι!

Παιδικό πάρτι με σούπερ ήρωες -  Οργανώστε το και αφήστε τους καλεσμένους άφωνους (pics)

Όλες οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους. Αν λοιπόν, σκέφτεστε να οργανώσετε ένα σούπερ ντούπερ παιδικό πάρτι στο παιδί σας, ένα πάρτι με θέμα σούπερ ήρωες που θα αφήσει άφωνους τους φίλους του δεν έχετε παρά να πάρετε ιδέες από όλα όσα βρήκαμε εμείς στο διαδίκτυο για εσάς.

Ξέρουμε, πως ο χρόνος μιας μαμάς είναι πολύτιμος. Δεν είναι λίγες οι μαμάδες που δεν έχουν χρόνο μέσα στην ημέρα να ψάξουν ιδέες για να οργανώσουν το ιδανικό πάρτι για τα μικρά τους, για αυτό το λόγο εμείς κάναμε την έρευνα αντί για εσάς.

Μπήκαμε στο instagram, πατήσαμε στην αναζήτηση #superheroparty και οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν μπροστά στα μάτια μας πολλές!

Δείτε παρακάτω ιδέες για διακόσμηση μπουφέ, διακόσμηση τούρτας, ιδέες για διάφορα γλυκάκια και κεράσματα, είτε για το σχολείο, είτε ως δώρα στο τέλος του πάρτι, σημειώστε αυτές που σας αρέσουν και αρχίστε σιγά-σιγά τη διοργάνωση.

Ένα είναι σίγουρο, πώς ό,τι και αν κάνετε από τα παρακάτω, θα αφήσετε άφωνα όχι μόνο τα παιδάκια που θα έρθουν στο πάρτι αλλά και τους γονείς τους με το ταλέντο σας!

Δείτε τις ιδέες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved