Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Το κορίτσι μου»;

Τότε, ήταν δεν ήταν 10 ετών και θεωρούνταν παιδιά-θαύματα λόγω του υποκριτικού τους ταλέντου σε τόσο νεαρή ηλικία.

Πώς είναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Το κορίτσι μου»;

Σήμερα διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους, επιχειρούν συνεχώς να ασχολούνται με κινηματογραφικές παραγωγές –χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία ομολογουμένως- και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, παρόλο που θα μπορούσαν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Ο λόγος για τον Μακόλεϊ Κάλκιν που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την ταινία «Μόνος στο σπίτι» και λατρέψαμε μέσα από «Το κορίτσι μου» και την γλυκιά Άννα Κλάμσκι. Ο Μακόλεϊ ο οποίος σήμερα είναι 33 ετών, γνώρισε τεράστια επιτυχία ως πιτσιρικάς και μάλιστα κατατάχθηκε στη 2η θέση της λίστας με τα «100 Σπουδαιότερα Παιδιά-Αστέρες» και τα «50 Σπουδαιότερα Παιδιά Αστέρες» μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δυστυχώς όμως, ο νεαρός ηθοποιός από πολύ νωρίς γνώρισε τον δρόμο των ναρκωτικών, εθίστηκε και πλέον η ζωή του είναι πολύ δύσκολη. Μάλιστα, κάθε δημόσια εμφάνισή του γίνεται πρωτοσέλιδο, λόγω της κακής κατάστασής του εξαιτίας των ναρκωτικών.

Όσο για την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Το κορίτσι μου» που βγήκε το 1991 και γνώρισε τεράστια επιτυχία, την Άννα Κλάμσκι, σήμερα είναι 32 ετών, είναι πολύ όμορφη, κάνει συχνές εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί μεγάλων κινηματογραφικών events αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως σταρ του Χόλιγουντ, παρόλο που είναι αναγνωρίσιμη.

Δείτε φωτογραφίες από τους δύο ηθοποιούς τότε και τώρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved