Έλενα Πολυκάρπου: Το μήνυμά της στις απανταχού μανούλες 5.40 το πρωί (pic)

Η Έλενα Πολυκάρπου για μια ακόμη φορά έκανε δημοσίευση που ταυτίστηκαν μαζί της πολλές μαμάδες και μάλιστα στις 5.40 το πρωί!

Έλενα Πολυκάρπου: Το μήνυμά της στις απανταχού μανούλες 5.40 το πρωί (pic)

Με μια φωτογραφία του γιου της Μάριου και ένα άκρως μαμαδίστικο μήνυμα, η Έλενα Πολυκάρπου, πρωί πρωί κατάφερε να μας κάνει να ταυτιστούμε μαζί της.

«(5:40)Υπάρχει καμία άλλη μανούλα ξύπνια για να προλάβει να ετοιμάσει τα παιδιά και να φύγει για δουλειά οι δουλειές;;; Λοιπόν βγήκα να απλώσω και είδα έναν (κύριο) να πηδάει μια μάντρα,τις ώρες που ξυπνάω γνωρίζω τα καλύτερα παιδιά πως έχω μπλέξει έτσι;;;Κορίτσια μου ρίξτε το στην πλάκα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει,εγώ μετράω ώρες κάποια στιγμή θα καταρρεύσω !!!Καλήμερα καλή εβδομάδα,κορίτσονεομανουλες θα τα καταφέρουμε που θα πάει βλέπετε ζούμε σε μια χώρα που δεν σέβεται και δεν βοήθεια την γυναίκα που αποκτάει ένα μωράκι.Μεγάλη αγκαλιά στα μωράκια μας και όλα λύνονται!!!», σχολίασε και αμέσως όσες μαμάδες ήταν ξύπνιες έσπευσαν να ταυτιστούν μαζί της.

Η δημοσιογράφος τον περασμένο Δεκέμβριο απέκτησε το δεύτερο παιδί της. Μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Πάλλη, εκτός από τον Μάριο, έχουν ακόμη μια κόρη, την οκτώ ετών Βασιλική.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την υπέροχη οικογένειά της, στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved