Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψαν την παράσταση σε φιλικό γάμο των γονιών τους

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συγκεντρώνουν όλα τα φλας και τα βλέμματα πάνω τους.

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψαν την παράσταση σε φιλικό γάμο των γονιών τους

Το ίδιο συνέβη και στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, το περασμένο Σάββατος. Τα δύο αδελφάκια συνόδευσαν τους γονείς τους στο γάμο της καλύτερης φίλης της μητέρας τους, Sophie Carter, και γοήτευσαν τους καλεσμένους με τα σκέρτσα και τα παιδικά καμώματά τους.

Σύμφωνα με πηγές του people.com που είχε και τις αποκλειστικές φωτογραφίες, ο George ήταν χαρούμενος και φαινόταν να περνάει υπέροχα.Καθόλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής ήταν χαμογαλεστός ενώ στη συνέχεια διασκέδασε με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του.

Εκείνο όμως που γοήτευσε τους καλεσμένους ήταν η συμπεριφορά του George και της Charlotte. H μικρή όσο και ο αδελφός της ήταν πολύ συνεργάσιμοι όταν ήρθε η στιγμή για τη γαμήλια φωτογραφία.

Η Kate Middleton είχε αγκαλιά την κόρη της Charlotte καθώς κοίταζε το γιο της ο οποίος ήταν μπροστά της με τα υπόλοιπα αγόρια. To χρώμα που κυριάρχησε στην επιλογή των ρούχων ήταν το άσπρο και το γαλάζιο ( από τα αγαπημένα χρώματα της Kate).

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πόσα χαριτωμένα παιδάκια είναι ο George και η Charlotte.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved