Το ιδανικό κολατσιό για παιδιά και… μαμάδες!

Tα ρούχα του, η τσάντα του, το κολατσιό του! Ο πρωινός αγώνας κάθε μαμάς που θέλει να τα κάνει όλα σωστά για τα παιδιά της, ειδικά τώρα που ξεκίνησαν και αυτά τον δικό τους καθημερινό αγώνα, το σχολείο!

Το ιδανικό κολατσιό για παιδιά και… μαμάδες!

Και μιλώντας για κολατσιό, η ανάγκη της σύγχρονης μαμάς να προσφέρει κάτι γευστικό και θρεπτικό που να αρέσει στα παιδιά, έχει την ιδανική απάντηση: La Vache qui rit®!

Η αγαπημένη αγελαδίτσα των παιδιών είτε στην κλασική στρογγυλή συσκευασία με τις μερίδες, είτε σε σκαφάκι με τις λαχταριστές Τυροβουτιές, είναι μια πλήρης πηγή ασβεστίου, πρωτεϊνών και βιταμινών Α και Β2 που τους χαρίζει την ενέργεια που χρειάζονται κάθε μέρα. Με σύνθεση που δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες, οι μαμάδες μπορούν να είναι σίγουρες πως το κολατσιό που προσφέρουν στα παιδιά τους, είναι απόλυτα ασφαλές.

Κι όταν κάτι είναι καλό για τα παιδιά, είναι και για τις μαμάδες που πάντα ψάχνουν, ρωτούν, μαθαίνουν και φυσικά… δοκιμάζουν! Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να «κλέψουν» το σνακ των παιδιών τους, γιατί έχουν το δικό τους La Vache qui rit® Light σε μερίδες ή το La Vache qui rit® Light Cheese & Go που δίνουν την πιο «ελαφριά» απάντηση στην πείνα, μόνο με 7% λιπαρά, αλλά διατηρώντας πάντα την τέλεια, πλούσια γεύση La Vache qui rit®!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved