Έδωσαν λάθος μωρά στις μητέρες και εκείνα μεγαλώνοντας έγιναν οι καλύτερες φίλες‏

Δύο κοριτσάκια στη Ρωσία γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με διαφορά λίγων λεπτών και οι γιατροί τα μπέρδεψαν. Έτσι, σε κάθε μητέρα έδωσαν λάθος μωρό. Μετά από 12 χρόνια, όμως, τα κοριτσάκια αυτά έγιναν οι καλύτερες φίλες.

Έδωσαν λάθος μωρά στις μητέρες και εκείνα μεγαλώνοντας έγιναν οι καλύτερες φίλες‏

Παρόλο που έμαθαν και ότι οι γονείς της μίας ήταν οι βιολογικοί γονείς της άλλης, δεν θέλησαν να αλλάξουν οικογένειες.
Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν με 15 λεπτά διαφορά και εκεί έγινε και το μπέρδεμα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα. Μια μέρα, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η μητέρα του ενός κοριτσιού ανάγκασε τον άντρα της να κάνει τεστ DNA για να του αποδείξει ότι το κορίτσι ήταν δικό του παιδί καθώς εκείνος δεν το πίστευε.

Τα αποτελέσματα, όμως, ήταν σοκαριστικά. Ο άντρας της, όχι μόνο δεν είχε κανέναν βιολογικό δεσμό με το κορίτσι, αλλά ούτε και η ίδια η μητέρα. Με τη βοήθεια της αστυνομίας βρήκαν την οικογένεια που είχε πάρει το άλλο κοριτσάκι.

Τα κορίτσια, Άννα και Ιρίνα γνωρίστηκαν, γνώρισαν και τους βιολογικούς τους γονείς, αλλά δεν θέλησαν να αλλάξουν οικογένειες. Η μητέρα της Ιρίνα δήλωσε πως είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ένα παιδί που σου μοιάζει και ξέρεις ότι είναι δικό σου, να σε κοιτάει σαν να είσαι κάποιος ξένος.

Οι οικογένειες έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα ότι οι μεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και οι δε μουσουλμάνοι, όμως, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί κινήθηκαν νομικά εναντίον του νοσοκομείου για το λάθος που έκανε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved