Φωτογράφος απαθανάτισε από το πίσω κάθισμα τη γέννα αυτής της γυναίκας στο αυτοκίνητο (pics)

Η Jennifer Benker, φωτογράφος και μαία, παίρνει τη δουλειά της στα σοβαρά και αυτό φάνηκε από την τελευταία της φωτογράφιση!

Φωτογράφος απαθανάτισε από το πίσω κάθισμα τη γέννα αυτής της γυναίκας στο αυτοκίνητο (pics)

Η ίδια βοήθησε μία μαμά να γεννήσει με ασφάλεια το παιδί της στο αυτοκίνητο! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

«Όταν ήρθε η ώρα τοκετού, έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι όπου βρισκόμασταν», ανέφερε η φωτογράφος στο Popsugar.com και συνέχισε, «Η μαμά έχει ακόμη δύο παιδιά και ενώ έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι άμεσα, ο παππούς δεν είχε έρθει στο σπίτι για να φροντίσει τα μεγαλύτερα παιδιά της!».

Η Jennifer, ενώ παρακολουθούσε τη νεαρή μητέρα να έχει συσπάσεις, ξαφνικά τα νερά έσπασαν. Ήξερε ότι έπρεπε η ίδια και ο σύζυγός της έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο, οπότε προσφέρθηκε να κρατήσει εκείνη τα παιδιά για να φύγουν όσο πιο γρήγορα γινόταν. Τότε εμφανίστηκε ο παππούς και έτσι, το ζευγάρι και η φωτογράφος, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το μαιευτήριο!

«Πάνω που φτάναμε στην είσοδο του νοσοκομείου, συνέβη! Το κεφαλάκι του μωρού εμφανίστηκε! Άρχισα να λέω στη μαμά και τον μπαμπά ότι όλα θα πάνε καλά και ενθάρρυνα τον μπαμπά να συνεχίσει να οδηγεί, καθώς βοηθούσα τη μαμά να γεννήσει. Ξαφνικά, άκουσα με ένα γλυκό κορίτσι να κλαίει. Αφού βεβαιώθηκα ότι το μωρό είναι καλά στην υγεία του, πήρα τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια μου και απαθανάτισα τη στιγμή! Μακάρι να είχα περισσότερες φωτογραφίες, αλλά σαν μαμά και σαν μαία, ήξερα ότι πρώτα έπρεπε να βοηθήσω στον τοκετό και μετά να βγάλω φωτογραφίες!».

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved