Δέσποινα Βανδή : Οι τρυφερές φώτο με τον Νικολαΐδη και το σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας τους

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε τα γενέθλιά του!

Δέσποινα Βανδή : Οι τρυφερές φώτο με τον Νικολαΐδη και το σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας τους

Καιρό είχαμε να δούμε το Ντέμη Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, δημοσίευσε τις πιο όμορφες και τις πιο τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες μετά από πολύ καιρό!

Η γνωστή τραγουδίστρια, δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της και του Ντέμη, για αυτό η έκπληξή μας, πριν μερικές ώρες, όταν τις είδαμε ήταν μεγάλη!

Δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αγάπη, το σεβασμό, την τρυφερότητα και τον έρωτα που έχει ακόμη ο ένας για τον άλλο μετά από 13 χρόνια έγγαμου βίου, δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, σχολιάζοντας μάλιστα την διαφορά ηλικίας που έχουν.

«45 το αγόρι μου!!!Ακόμα να με φτάσει!». Η Δέσποινα Βανδή, είναι 49 ετών (έχουν 4 χρόνια διαφορά).

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι από τα ζευγάρια που συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα από την αρχή κιόλας της σχέσης τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1998 στο κέντρο «Γκάζι» όπου και τραγουδούσε η Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη. Λίγο αργότερα όπως έχει πει και η ίδια σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι ο Ντέμης την πήρε τηλέφωνο χωρίς να έχουν γνωριστεί, λέγοντάς της «"Είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης" –"Κι εγώ είμαι ο Πάπας"».

Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Από τότε ακόμη, ο άσσος του ποδοσφαίρου και η Δέσποινα Βανδή, ήθελαν η ζωή τους και η σχέση τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και ο γάμος τους όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε, έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Οι δυο τους μέχρι και σήμερα ζουν ερωτευμένοι και κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί έχουν δύο υπέροχα παιδιά. Τη Μελίνα, που ήρθε στη ζωή τους το 2004 και τον Γιώργο που γεννήθηκε το 2007.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Ντέμη στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved