Κι όμως, αυτό το γλυκό και ξανθό αγόρι είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε παιδική ηλικία (pic)

Και στοίχημα να βάζαμε, δεν θα τον αναγνωρίζαμε!

Κι όμως, αυτό το γλυκό και ξανθό αγόρι είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε παιδική ηλικία (pic)

Και ποιος δεν γνωρίζει πια τον Στέφανο Τσιτσιπά! Αυτό το «τρελό» αγόρι που μας έκανε να δούμε το τένις με άλλο μάτι! Που μας έκανε στους αγώνες του να πιάνουμε καναπέ και να παραγγέλνουμε πίτσες λες και βλέπουμε τελικό ποδοσφαίρου!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998 και είναι επαγγελματίας τενίστας από την Ελλάδα. Είναι ο μόνος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκαν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων (Junior), όταν κατέκτησε το διπλό του Γουίμπλεντον αγοριών το 2016, με συμπαίκτη τον εσθονό Κένεθ Ράισμα. Έχει κερδίσει συνολικά πέντε τίτλους ITF singles Futures καθώς και έξι ITF τίτλους Futures στο διπλό.

Πριν μερικές ώρες το αγαπημένο μας παιδί, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία που τον δείχνει στους ώμους του πατέρα του σε παιδική ηλικία!

«Ο πατέρα μου, μου έδωσε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κανείς να μου δώσει. Πίστεψε σε εμένα!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία δείχνοντας την αγάπη και την αδυναμία που έχει σε εκείνον!

Πατέρας του είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και μητέρα του η Τζούλια Αποστόλη, πρώην επαγγελματίας τενίστρια, μέσα από την οποία αγάπησε το τέννις.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία μαζί με μερικές ακόμη απ' όταν ήταν παιδί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved