Απέβαλε λίγες μέρες μετά την εγκυμοσύνη – Το μήνυμα στο Instagram

Λίγες ημέρες αφότου η διάσημη μαμά γιόρτασε με τους ακόλουθους της στο Instagram το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, δυστυχώς τελικά λίγες ημέρες μετά, απέβαλε.

Απέβαλε λίγες μέρες μετά την εγκυμοσύνη – Το μήνυμα στο Instagram

Η πρωταγωνίστρια του Married at First Sight, αποκάλυψε τα θλιβερά νέα με μία φωτογραφία αγκαλιά με την 1 έτους κορούλα της Henley Grace.

H 32χρονη Jamie Otis έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Ζητώ συγνώμη που βιάστηκα με εκείνες τις γραμμές του θετικού τεστ εγκυμοσύνης που μου έδωσαν ελπίδα ότι η Gracie θα γινόταν σε 9 μήνες μεγάλη αδερφή, αλλά πριν δύο μέρες άρχισα να έχω τρομερές συστολές και κηλίδες.

Μετά, τη νύχτα, όλα στον αέρα- αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.


https://www.instagram.com/p/BnO8X-plS6X/?utm_source=ig_embed_loading

Είμαι νοσοκόμα, οπότε είχα τις υποψίες μου, όμως η μαία μου, μου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται περί χημικής εγκυμοσύνης.

Πρόκειται στην ουσία για πολύ πρώιμη αποβολή, συνήθως κατά τις πέντε πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Πολλές γυναίκες, ενώ έχουν καθυστέρηση λίγων ημερών, κάνουν ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό αλλά στην πορεία αποβάλλουν καθώς πρόκειται για χημική εγκυμοσύνη. Είναι μία αρκετά συχνή κατάσταση της οποίας τα αίτια δεν είναι γνωστά.

Δυστυχώς αυτή δεν είναι και η πρώτη αποβολή της Jamie. Απέβαλλε το πρώτο μωρό της που ήταν αγοράκι όταν ήταν μόλις 4 μηνών.

Η reality star που γνώρισε τον σύζυγο της Dough Hegner στην πρώτη σεζόν του Married at First Sight είπε στους φανς της ότι δεν πρόκειται να αφήσουν αυτό το νέο να τους αποθαρρύνει και πως έχει δεσμευτεί να φέρει ένα αδερφάκι στην κορούλα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved