To πατρικό του Harrison Ford που χτίστηκε το 1922 πωλείται για πρώτη φορά

Σύμφωνα με το Realtor.com, το πατρικό σπίτι του πρωταγωνιστή του "Indiana Jones", Harrison Ford, όπου πέρασε όλη του την παιδική ηλικία, πωλείται για πρώτη φορά μετά τον 1970.

To πατρικό του Harrison Ford που χτίστηκε το 1922 πωλείται για πρώτη φορά

Όποιος είναι υποψήφιος αγοραστής για του τουβλένιο σπίτι με τα τρία υπνοδωμάτια, θα είναι ο τρίτος κάτοικος αυτού του σπιτιού.

Το σπίτι είναι χτισμένο από το 1922 και η τιμή του είναι στα 399.9000 δολάρια. Aπό τότε που χτίστηκε, μόνο 3 οικογένεις έχουν κατοικήσει εκεί. Βέβαια χρειάζεται λίγη δουλίτσα.

Ο ηλεκτρισμός, τα υδραυλικά και τα παράθυρα, έχουν μείνει άθικτα από την στιγμή που κατασκευάστηκαν και έχει να γίνει οποιαδήποτε αναδιαμόρφωση στο εσωτερικό design και στην εξωτερική αυλή πριν από 25 χρόνια.

Όμως το σπίτι έχει πολλές προοπτικές.

Τα ξύλινα δάπεδα κάτω από το χαλί και το 850 τετραγωνικών μέτρων υπόγειο κάνουν το σπίτι να διαφέρει από τα υπόλοιπά στην γειτονιά του Park Ridge στο Ιλινόις και έτσι τα 400.000 δολάρια είναι μια καλή επένδυση για έναν υποψήφιο αγοραστή καθώς αντίστοιχα άλλα σπίτια τριγύρω κοστίζουν πάνω από 700.000 δολάρια. Η περιοχή επίσης βρίσκεται 17 χιλιόμετρα από το Σικάγο, κάτι που από μόνο του την κάνει περιζήτητη.

Και φυσικά έχει και την φήμη του celebrity. Ο Harrison Ford κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο με το μπαλκόνι το 1950, ενώ ο αδερφός του Terence Ford, είχε το μικρότερο δωμάτιο.

Δείτε τις φωτογραφίες του υπέροχου σπιτιού που μετράει σχεδόν έναν αιώνα στη Gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved