Eva Longoria: Χωρίς μακιγιάζ, ενθουσιασμένη για το νέο ρόλο και έχοντας αγκαλιά το μωρό της (pic)

Η Eva Longoria, θα υποδυθεί τη μαμά της «Ντόρας της Εξερευνήτριας», στη νέα ταινία της Paramount και είναι πραγματικά κατενθουσιασμένη που θα συμμετέχει σε αυτή!

Eva Longoria: Χωρίς μακιγιάζ, ενθουσιασμένη για το νέο ρόλο και έχοντας αγκαλιά το μωρό της (pic)

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία της από το αεροπλάνο όπου ταξίδεψε μαζί με τον μόλις 2 μηνών γιο της, Santiago Enrique Bastón, που τη δείχνει να τον κρατά στην αγκαλιά της και να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

«Αυστραλία σου ερχόμαστε! #DoraTheExplorer», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της χρησιμοποιώντας και το hastag από την ταινία που θα συμμετάσχει!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ηθοποιός του «Desperate Housewives» θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά μία μητρική φιγούρα, σύμφωνα με το THR.

Για την ταινία «Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια» θα συστηθεί ως Elena, μητέρα της Dora. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη λάβει η Isabela Moner, που την γνωρίσαμε μέσα από την ταινία "Transformers: The Last Knight".

Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία της Dora, ενός κοριτσιού που περνάει τον περισσότερο χρόνο της εξερευνώντας τη ζούγκλα με τους γονείς της, αλλά τώρα πρέπει να επιβιώσει από τη δυσκολότερη περιπέτεια που θα ζήσει ποτέ: το λύκειο. Ανέκαθεν εξερευνήτρια, η Dora σύντομα θα καθοδηγήσει τον Boots (τον καλύτερο της φίλο, μία μαϊμού), τον Diego και μία ομάδα εφήβων σε μία περιπέτεια για να σώσει τους γονείς της και να λύσει το απίθανο μυστήριο ενός χαμένου πολιτισμού των Ίνκας.

Από τα γυρίσματα, δεν μπορούσε να λείπει από κοντά της ο γιος της, για αυτό το λόγο ταξίδεψαν μαζί και θα μείνουν στην Αυστραλία όσο χρειαστεί για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. «Είμαι κατενθουσιασμένη! Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου που θα κάνω αυτό το "ταξίδι"», σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει την καρέκλα των γυρισμάτων!

Η μαμά επέστρεψε στη δουλειά και μαζί της αυτή τη φορά έχει παρέα. Πρόκειται για την πρώτη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει έχοντας στο πλευρό της το μικρό Santiago Enrique Bastón.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι της που δημοσίευσε, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved