Συγκινητικό! Δείτε την αντίδρασή του όταν ανακαλύπτει ότι θα γίνει μπαμπάς (pics)

Αρπάξτε χαρτομάντιλα... θα σας χρειαστούν!

Συγκινητικό! Δείτε την αντίδρασή του όταν ανακαλύπτει ότι θα γίνει μπαμπάς (pics)

Όταν ένα ζευγάρι παλεύει με την υπογονιμότητα, έχουν πολύ χρόνο να φανταστούν πώς θα νιώσουν όταν κάποια στιγμή μάθουν ότι θα γίνουν γονείς αλλά και πώς θα το ανακοινώσουν!

Η Shayna Tal, για παράδειγμα, πάντα ήξερε ότι ήθελε να εκπλήξει τον σύζυγό της, Layne, με τα καλά νέα! Έτσι όταν αυτό συνέβη, όταν πήρε στα χέρια της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης μετά από 3 χρόνια που προσπαθούσε να συλλάβει, ήθελε να κάνει την ανακοίνωση για τον σύζυγό της, μοναδική!

«Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω», είπε η ίδια στο Love What Matters. Με τη βοήθεια μιας παιδικής της φίλης φωτογράφου, της Chelsea Whetsel, κατάφερε να κάνει την ανακοίνωσή της μοναδική, ξεχωριστή και αξέχαστη για τον Layne!

Σε έναν πίνακα ανακοινώσεων έγραψε, «Επιτέλους τα καταφέραμε!». Μαζί είχε το υπερηχογράφημα του εμβρύου και τις ημέρες ακριβώς που περίμεναν αυτό το χαρμόσυνο νέο. 1.129!!!!

«Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα από τον ενθουσιασμό! Μόλις ο Layne γύρισε, η αντίδρασή του ήταν κάτι περισσότερο απ'ό,τι ήλπιζα. Ήταν πολύτιμη!».

Για τη Shayna, αυτή η υπέροχη φωτογράφηση ήταν η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους. «Αυτές τις πολύτιμες στιγμές τις περίμενα πολλά χρόνια και επιτέλους συνέβησαν!».

Δείτε τις φωτογραφίες, έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια στο Love What Matters.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved