«Είμαι μια πολύ καλή μαμά»: Η τραγουδίστρια περνά στην αντεπίθεση για την κριτική που δέχτηκε (pics)

Τι απάντησε στους επικριτές της για τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη δείχνει να κρατά ένα ποτήρι κρασί ενώ θηλάζει!

«Είμαι μια πολύ καλή μαμά»: Η τραγουδίστρια περνά στην αντεπίθεση για την κριτική που δέχτηκε (pics)

«Πραγματικά νιώθω ότι είναι η φωνή όλων των μαμάδων», είπε μιλώντας στο People. «Ξέρω ότι είμαι μια πολύ καλή μητέρα, δεν έχω καμιά αμφιβολία γι΄αυτό. Φροντίζω τα παιδιά μου, ξέρω ότι νιώθουν ότι τα αγαπάμε και ότι είναι ευτυχισμένα. Δεν έχω νταντάδες, φροντίσω μόνη μου τα παιδιά μου», πρόσθεσε με θέρμη η διάσημη μαμά.

Όπως είπε, «αν θέλω να πιω ένα κοκτέιλ για να γιορτάσω με τον άντρα μου κάτι σημαντικό που συνέβη στη δουλειά του, θα το κάνω, ακόμα κι αν πρέπει να θηλάσω».

Η Jessie James Decker υποστήριξε ότι οι μητέρες δεν πρέπει να καταπιέζονται ή να αποφεύγουν να κάνουν αυτά που επιθυμούν φοβούμενες την κριτική. «Αν θέλετε να απολαύσετε κάτι, κάντε το χωρίς ενοχές». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε σε όλες τις μαμάδες.

Η 30 χρονη μαζί με τον σύζυγό της Eric Decker, εκτός από το αγοράκι τους που γεννήθηκε τον Απρίλιο, έχουν άλλα δύο παιδιά, την 4χρονη Vivianne και των τριών ετών Eric Jr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved