H Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pic)

Στις 20 Ιουλίου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγινε μαμά για πρώτη φορά και από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

H Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pic)

Η ζωή της έχει αλλάξει πλέον ριζικά. Έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην κόρη της που μονοπωλεί όλο της το ενδιαφέρον.

Η όμορφη μανούλα, η οποία έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πριν μερικές ώρες, μας έδειξε μάλιστα για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της κόρης της. Ένας μεγάλος καφέ αρκούδος υπάρχει στο δωμάτιο και τα χρώματα που έχει διαλέξει για αυτό, είναι το γκρι και το λευκό.

«Μετά το μπάνιο μας ακολουθεί μασάζ με αγαπημένο μας λαδάκι ξαπλωμένες στο BABY HUG 4in1! Χαρούμενο μωρό σημαίνει αυτόματα χαρούμενη μαμά», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να βάζει λαδάκι στην κορούλα της.

Αν και είναι αρκετά προσεκτική με τις δημοσιεύσεις της στο Instagram όσο έχει να κάνει με την κόρη της, η ίδια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με τη μικρούλα, φροντίζοντας ωστόσο να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με τη μπεμπούλα της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved