Ελληνίδα μαμά μας δείχνει την 1,5 ετών κόρη της (pics)

Μετά από καιρό μας δείχνει την κόρη της φορώντας μαγιό!

Ελληνίδα μαμά μας δείχνει την 1,5 ετών κόρη της (pics)

Τι και αν διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη, η νεαρή μαμά, φορά το μαγιό της και κρατώντας στην αγκαλιά τη μονάκριβη κόρη της ποζάρει, δείχνοντάς μας πώς μοιάζει η μητρική αγάπη!

«L’amour», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς «λιώσαμε» από την τρυφερότητα που δείχνει στη μικρούλα της.

Η Έφη Βράκα, δεν δημοσιεύσει τακτικά φωτογραφίες της κόρης της. Όταν το κάνει όμως, φροντίζει πάντα να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είναι αθλήτρια του surf και σχεδιάστρια στολών του surf. Το πάθος της για τη μόδα και η αγάπη της για το surf την έκαναν να θέλει να δημιουργήσει στολές που απευθύνονται στη γυναίκα που αγαπά την κίνηση και το νερό και το κατάφερε. Οι στολές της φέρουν την επωνυμία Nesoi Aquawear. Το όνομα «Nesoi» όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της, παραπέμπει στη Μυθολογία, αφού προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «Νήσοι», τα νησιά δηλαδή που σκόρπισε στη θάλασσα ο θεός Ποσειδώνας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved