Μετά από δέκα εξωσωματικές, απέκτησε το… θαύμα της!

«Ήθελα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να αποκτήσω παιδί» δηλώνει η τρισευτυχισμένη, πλέον, μητέρα που κρατά στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο κοριτσάκι για το οποίο κόπιασε πολύ ώστε να το αποκτήσει.

Μετά από δέκα εξωσωματικές, απέκτησε το… θαύμα της!

Ο λόγος για την Άννα Μπινκς, η οποία χρειάστηκε να περιμένει δέκα ολόκληρα χρόνια για να μείνει έγκυος αφού μάλιστα υποβλήθηκε και σε δέκα εξωσωματικές θεραπείες.

Οι εξετάσεις, τα φάρμακα και οι ιατρικές διαδικασίες που χρειάστηκε να περάσει όλα αυτά τα χρόνια, της κόστισαν 35.000 λίρες (περίπου 55.000 ευρώ) και μάλιστα αναγκάστηκε μαζί με τον σύζυγό της ακόμα και να πουλήσουν το σπίτι τους για να πάρουν δάνεια προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Τελικά, το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα τον περασμένο Ιανουάριο όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Έσμ.

Και φυσικά η μαμά της την αποκαλεί το μικρό της θαύμα, μετά από όλα αυτά που πέρασε. «Ήταν μία απίστευτη ψυχολογική μάχη μέσα μου μέχρι να αποκτήσω την Έσμ και υπήρξαν πολλές στιγμές που πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν θα κατάφερνα ποτέ να γίνω μητέρα. Μας κόστισε πολλά χρήματα η απόκτησή της, όμως άξιζε ακόμα και το τελευταίο σεντ. Είναι το μικρό μας θαύμα» λέει η περήφανη, πλέον, μητέρα που πάλεψε και τελικά κατάφερε τον στόχο της. Δείτε φωτογραφίες από την ευτυχισμένη οικογένεια...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved