Φτιάξτε μόνοι σας το γραφείο του παιδιού σας (pics+vid)

Μπορεί τα σχολεία να άρχισαν, όμως κάποιοι γονείς εξαιτίας του budget, δεν έχουν αγοράσει ακόμη το γραφείο στο οποίο θα μελετούν τα παιδιά τους.

Φτιάξτε μόνοι σας το γραφείο του παιδιού σας (pics+vid)

Για όλους αυτούς τους γονείς λοιπόν, που όλο αναβάλουν την αγορά γραφείου για τον έναν ή τον άλλο λόγο και για όλους εκείνους που απλά θέλουν να φτιάξουν κάτι πρωτότυπο και μοντέρνο στα παιδιά τους, ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε την πιο εύκολη και οικονομική κατασκευή που σίγουρα θα ενθουσιάσει όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους ίδιους τους γονείς.

Τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε;

  • 2 μεγάλα ξύλινα σκαμπό
  • 1 τάβλα (στις διαστάσεις που επιθυμείτε)
  • καρφιά
  • σφυρί

Πώς θα το φτιάξετε:

Παίρνετε τα 2 μεγάλα ξύλινα σκαμπό και είτε τα βάφετε στο χρώμα της επιλογής σας, είτε τα αφήνετε στην ξύλινη απόχρωση. (ιδέες θα βρείτε στη gallery που ακολουθεί)

Τα τοποθετείτε, το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά του χώρου που το τοποθετήσετε και καρφώνετε προσεκτικά την ξύλινη τάβλα.

Κι όμως με αυτά τα δύο εύκολα βήματα τελειώσατε! Τόσο απλά, τόσο γρήγορα και ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα απ'ότι αν αγοράζατε ένα ολοκαίνουριο γραφείο.

Έξτρα diy κατασκευή παιδικού γραφείου

Αν σας φαίνεται λίγο μπελαλίδικη η κατασκευή που σας παρουσιάσαμε παραπάνω, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο που δείχνει πώς να φτιάξετε ένα παιδικό γραφείο, οικονομικά και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο!

Δείτε εδώ όλα τα θέματα Back to School του Mothersblog.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved