Τα διδυμάκια που μας κλέψαν την καρδιά (pics)

Αυτά τα δίδυμα κοριτσάκια που έχουν κατακλύσει το Ίντερνετ, αποκτήσανε μια θέση και στην δική μας καρδούλα μόλις είδαμε τις φωτογραφίες τους.

Τα διδυμάκια που μας κλέψαν την καρδιά (pics)

Η Isabella και η Gabriella είναι διζυγωτικά δίδυμα και έχουν γίνει γνωστά για τα πανέμοφρα τους μάτια, τις υπέροχες μπουκλίτσες τους και φυσικά την διαφορά στο χρώμα του δέρματος τους.

Τα σχόλια στο Instagram εστιάζουν πολύ στην αποθέωση του σκούρου δέρματος και της ομορφιάς του αλλά και στις διαφορές τους.

Η Αφροαμερικανή μητέρα τους Clementina Shipley έχει αναφερθεί στα 7μηνα μωράκια της λέγοντας τα εξής:

«Η Isabella είναι ένα ήρεμο μωρό που της αρέσει να τεμπελιάζει. Σου χαμογελάει κάθε φορά που την κοιτάς και λατρεύει το γαργαλητό. Η Gabriella από την άλλη ξεκίνησέ να μπουσουλάει από 5 μηνών και από τότε δεν έχει σταματήσει να κινείται.

Είναι μες την ενέργεια και της αρέσει να χώνεται και να φωλιάζει όπου βρει».

Την πρώτη τους εμφάνιση στα social media την έκαναν τον Ιούλιο, όταν για πρώτη φορά κοίταξαν έντονα την κάμερα και ξετρέλαναν αμέσως όποιον τις είδε.

«Για μας ήταν κάτι μοναδικό το να μοιραζόμαστε φωτογραφίες των παιδιών μας στο Διαδίκτυο. Ξέρουμε πως αντέδρασε πολύς κόσμος με την διαφορά στο δέρμα των κοριτσιών μας αλλά κρατάμε πάντα τα καλά και όχι τα κακά.

Πολλοί έχουν αναφερθεί στο πιο σκούρο χρώμα της Gabriellas και κατά πόσο νιώθει άνετα με αυτό, εφόσον η αδερφή της είναι πιο ανοιχτόχρωμη.

Κάποιοι νομίζουν ότι δεν είναι Αφρικανοαμερικανές, όμως τα γκρι μάτια πραγματικά είναι χαρακτηριστικό της οικογενείας μας. Πέρα από τα αρνητικά, έχουμε λάβει τόνους αγάπης από τις αναρτήσεις μας», αναφέρει η Clementina.

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες τους στην Gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved