Τι κάνουν σήμερα τα αγόρια του θρυλικού γκρουπ Backstreet Boys;

Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο επιτυχημένα boy bands όλων των εποχών, υπήρξαν οι Backstreet Boys, έχοντας ανά τον κόσμο εκατομμύρια κοριτσάκια που λιγοψυχούσαν με μία και μόνο εμφάνισή τους.

Τι κάνουν σήμερα τα αγόρια του θρυλικού γκρουπ Backstreet Boys;

Τι κάνουν όμως σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος και πόσο έχουν αλλάξει;

Οι Backstreet Boys δημιουργήθηκαν το 1993 στο Ορλάντο της Φλόριντα και το γκρουπ αποτελούσαν οι Χόουι Ντόροφ, Νικ Κάρτερ, Μπράιαν Λίτρελ, Έι Τζέι Μακλίν και Κέβιν Ρίτσαρντσον. Εκείνο που τους έκανε να ξεχωρίζουν από τα άλλα boy bands ήταν οι απίστευτες χορευτικές τους φιγούρες αλλά και τα ποπ τραγούδια τους.

Την εποχή που μεσουρανούσαν στην παγκόσμια μουσική σκηνή δεν άφησαν ούτε ένα μουσικό βραβείο που να μην κερδίσουν ενώ σημείωσαν παραπάνω από 130 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων ανά τον κόσμο.

Ας πάρουμε όμως ένα ένα τα μέλη του συγκροτήματος για να δούμε τι κάνουν σήμερα.

Ο Νικ Κάρτερ θέλησε να κάνει σόλο καριέρα και έβγαλε έναν προσωπικό δίσκο αλλά αυτό ήταν όλο. Επανήλθε στη δημοσιότητα λόγω της σχέσης του με την άτακτη Πάρις Χίλτον αλλά ο δεσμός τους έληξε άδοξα. Σήμερα, κάνει προσπάθειες και πάλι για σόλο καριέρα...

Ο Κέβιν Ρίτσαρντσον το 2006 αποφάσισε να φύγει από το γκρουπ όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι άλλο μόνος του και τελικά επέστρεψε και πάλι.

Το ίδιο έκανε ο Έι Τζέι Μακλίν, ο οποίος μάλιστα έβγαλε έναν σόλο προσωπικό δίσκο με τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος. Σήμερα, συνεχίζει να είναι μέλος του γκρουπ αλλά θέλει να βγάλει και τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, ελπίζοντας πως θα έχει καλύτερη τύχη από τον πρώτο.

Ο Μπράιαν Λίτρελ ήθελε να γίνει ο επικεφαλής του γκρουπ και γνώρισε τεράστια επιτυχία ως μέλος των Backstreet Boys. Σήμερα είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της συζύγου του, ηθοποιού Λίαν Γουάλας και έχουν μαζί ένα αγοράκι ενώ βρίσκεται στο στούντιο για τη δημιουργία του επόμενου άλμπουμ των Backstreet Boys.

Ο Χόουι Ντόροφ προσπάθησε επίσης να κάνει σόλο καριέρα, όχι ως τραγουδιστής αλλά ως στιχουργός και συνθέτης. Μαζί με τον αδελφό του δημιούργησαν και μία εταιρία μουσικών παραγωγών ενώ από το 2010 μανατζάρει και ένα καναδικό συγκρότημα ονόματι Neverest.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved