Διάσημος ηθοποιός μιλά για τις 3 αποβολές της συζύγου του και συγκινεί (pics)

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες από τη γέννηση της κόρης του για τη σκληρή διαδικασία της αποβολής!

Διάσημος ηθοποιός μιλά για τις 3 αποβολές της συζύγου του και συγκινεί (pics)

Δύο μέρες μετά την εξομολόγηση της συζύγου του ότι είχε τρεις αποβολές, ο 41 έτους σταρ μοιράστηκε τη δική του εμπειρία και πώς το έζησε όλο αυτό.

«Θα ήθελα να πω ένα ή δύο πράγματα για τις αποβολές για τις οποίες είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια, (συμπεριλαμβανομένου και της περιόδου, λίγο πριν έρθει στη ζωή μας αυτή η μικρή ομορφιά!», ξεκίνησε το μήνυμά του κάτω από μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του, μαζί με τη σύζυγό του Kimberly, το πέμπτο του παιδί, την κόρη του Gwendolyn, που θα γίνει 3 μηνών το Σάββατο.

«Αρχικά θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί μια άλλη λέξη για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει σε μια γυναίκα. Αυτή η λέξη (miscarriage στα αγγλικά) σημαίνει ότι κάτι έπεσε από μια γυναίκα ή απέτυχε να κουβαλήσει. Απ' όσο γνωρίζω στις περισσότερες περιπτώσεις, η αποβολή δεν έχει να κάνει με τίποτε που έκανε η μαμά ή δεν έκανε! Οπότε ας βγάλουμε το φταίξιμο από το τραπέζι, πριν αρχίσουμε!», πρόσθεσε ο James Van Der Beek, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Dawson's Creek.

Ο ηθοποιός, έπειτα αποκάλυψε το πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία για να προχωρήσεις στη ζωή σου, μετά από μια απώλεια.

«Θα σας κάνει να κλαίτε, όπως τίποτε άλλο! Είναι σκληρό και είναι επίπονο από ό,τιδήποτε και αν έχετε βιώσει μέχρι σήμερα. Οπότε μην κρίνετε το πένθος σας και μη συμπεριφέρεστε σαν να μη συνέβη τίποτε. Αφήστε να βγει από μέσα σας, όταν έρθει η θλίψη!».

Τέλος, ο James, μίλησε για το πώς τα ζευγάρια έρχονται πιο κοντά μετά από μια τέτοια κατάσταση. «Αρκετοί γονείς, συνειδητοποιούν ότι έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για ένα παιδί. Και πολλά, πολλά, πολλά ζευγάρια, προσπαθούν και αποκτούν ευτυχισμένα, υγιή και όμορφα παιδιά αργά ή γρήγορα (κάποιες φορές συμβαίνει αρκετά γρήγορα... σας προειδοποιώ)».

Δείτε τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved