Catherine Zeta Jones: Φωτογραφίζεται με την 15χρονη κόρη της στο κόκκινο χαλί (pics)

Μοιάζει στον μπαμπάς της Michael Douglas ή είναι η ιδέα μας;

Catherine Zeta Jones: Φωτογραφίζεται με την 15χρονη κόρη της στο κόκκινο χαλί (pics)

Η Carys Zeta Douglas, η 15χρονη κόρη της κόρη της Catherine Zeta Jones και του Michael Douglas, ονειρεύεται ν’ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

Η Cary βρέθηκε με τους γονείς της στην εκδήλωση Town & Country’s 2018 New Modern Swans Celebration, που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Town & Country’s. Όπως είπε σε συνέντυξή της στο εν λόγω περιοδικό, η μόδα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωή της, αφού η μαμά της αποτελεί το απόλυτο fashion icon για την ίδια.

«Πάντα κοιτάζω την ντουλάπα της. ‘Εχει μοναδικά κομμάτια και μια εξαιρετική ικανότητα να τα συνδυάζει», πρόσθεσε η 15 χρονη.

Κι αν νομίζετε ότι όλα είναι εύκολα για την κόρη των διάσημων ηθοποιών, διαβάστε τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

« Με ενοχλεί που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν δουλεύω σκληρά για κάτι που θέλω ή ότι δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω. Ότι όλα μου έρχονται εύκολα και στο …πιάτο. Ειλικρινά, πιστεύω ότι συμβαίνει το αντίθετο. Αισθάνομαι ότι πρέπει συνεχώς να αποδεικνύω σε όλους ότι δεν είμαι απλά η κόρη των διάσημων γονιών μου».

Εχει και η μικρή τα δίκια της.

Δείτε την μαζί με τους γονείς της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved